fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο τραμπολίνο: Στη Βουλγαρία οι Γράψας και Κασάπογλου

Παγκόσμιο Κύπελλο τραμπολίνο: Στη Βουλγαρία οι Γράψας και Κασάπογλου

Στη Βουλγαρία βρίσκονται οι Έλληνες πρωταθλητές του τραμπολίνο, Μάριος Γράψας και Λίλα Κασάπογλου, προκειμένου να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βάρνα της γειτονικής μας Βουλγαρίας, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (7-8 Οκτωβρίου).

Αυτός είναι ο 3ος σταθμός της προ-Ολυμπιακής σειράς αγώνων για τους Έλληνες αθλητές, έπειτα από τις αντίστοιχες διοργανώσεις που προηγήθηκαν, τον Ιούλιο στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας και τον Αύγουστο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, που στοχεύουν στην είσοδό τους στο βαθμολογούμενο Top-30.

Οι συνολικοί πόντοι που θα κερδίσει κάθε αθλητής-αθλήτρια στα προ-Ολυμπιακά παγκόσμια κύπελλα θα υπολογιστούν για τη διαμόρφωση της παγκόσμιας κατάταξης της διετίας 2023-2024, με τους κορυφαίους να κατακτούν στο τέλος εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Συνοδοί των Ελλήνων αθλητών στη βουλγαρική πόλη βρίσκονται οι προπονητές Κυριάκος Μαβιτζής, Ράνια Ρούτση, αλλά και ο διεθνής κριτής, Βαγγέλης Κολοζάκης.

Οι Έλληνες πρωταθλητές θα συμμετάσχουν το Σάββατο (7/10) στους προκριματικούς του ατομικού τραμπολίνο ανδρών και γυναικών, ενώ την Κυριακή (8/10) θα διεξαχθούν διαδοχικά οι ημιτελικοί και οι τελικοί των αγωνισμάτων τους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική