fbpx

Παγκόσμιο τραμπολίνο: Στην 4η θέση οι αδελφές Παπαδάτου στο Μπέρμιγχαμ

Παγκόσμιο τραμπολίνο: Στην 4η θέση οι αδελφές Παπαδάτου στο Μπέρμιγχαμ

Πολύ κοντά στο βάθρο των μεταλλίων έφτασαν οι αδελφές Κατερίνα και Μαρία Παπαδάτου στον τελικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο κοριτσιών (15-16 ετών, στους παγκόσμιους αγώνες τραμπολίνο ηλικιών (11-21 ετών), που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μπέρμιγχαμ.

Οι νεαρές Ελληνίδες αθλήτριες κατέκτησαν την 4η θέση στον τελικό του αγωνίσματος με 44,970 βαθμούς, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν τερματίσει στην 6η θέση του προκριματικού. Ως φιναλίστ στην ηλικιακή κατηγορία τους, θα αγωνιστούν στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο εφήβων-νεανίδων,

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί πιλοτικά αύριο (Κυριακή 19/11) με την συμμετοχή αθλητών-αθλητριών των κατηγοριών 13-14 και 15-16 ετών. Θα αγωνιστούν τα ημιτελικά του συγχρονισμένου τραμπολίνο νεανίδων (12:00-13:00 ώρα Ελλάδας), με στόχο να μπουν στην προνομιούχο οκτάδα του τελικού.

Στους πρωινούς προκριματικούς πήραν μέρος στο Μπέρμιγχαμ και οι αθλήτριες του ακροβατικού διαδρόμου κοριτσιών (11-12 ετών), με τη Νιόβη Πανοπούλου να φτάνει στην 9η θέση μεταξύ των υποψηφίων φιναλίστ, και πρώτη αναπληρωματική ενόψει του τελικού με 37,200 β., και τη Μελίνα Βερλή 11η και τρίτη αναπληρωματική με 34,500 β., αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική