fbpx

Ο γ.γ. της Ε.Γ.Ο. Κ. Πανταζής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης του Καΐρου

Ο γ.γ. της Ε.Γ.Ο. Κ. Πανταζής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης του Καΐρου

Την ευκαιρία να βρεθεί στο Παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Καΐρου είχε ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Κώστας Πανταζής. Δέχτηκε προσωπική πρόσκληση από την αιγυπτιακή ομοσπονδία του αθλήματος, η οποία κάλυψε εξ ολοκλήρου τα έξοδα του ταξιδιού και της διαμονής του.

Όπως ανάφερε η ΕΓΟ συζητήθηκαν επόμενες διεθνείς διοργανώσεις και η δυνατότητα στήριξης του καθιερωμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου ρυθμικής του Φαλήρου:

«Παράλληλα με τις συναντήσεις που είχε με τον Πρόεδρο της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας δρ. Εχάμπ Αμίν για συνεργασία των δύο χωρών και με την Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής της FIG Νόχα Αμπού Σαμπάνα για θέματα ρυθμικής γυμναστικής, ο κ. Πανταζής είχε επίσης την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της FIG Μορινάρι Γουατανάμπε και τον Γενικό Γραμματέα Νικολά Μπουομπάνε.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι επόμενες διεθνείς διοργανώσεις που θα διεκδικήσει η Ε.Γ.Ο., η δυνατότητα στήριξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής του Φαλήρου αλλά και η στήριξη για την απόκτηση αθλητικού εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για τις εθνικές εγκαταστάσεις.

Ο κ. Πανταζής παρέστη επίσης στην τελετή απονομής των μεταλλίων του παγκοσμίου κυπέλλου του Καΐρου, απονέμοντας μετάλλια σε νικήτριες των τελικών οργάνων».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Γυμναστική