fbpx

Velos και Code Zero νικητές στον αγώνα του ΝΟΕ (pic)

Velos και Code Zero νικητές στον αγώνα του ΝΟΕ (pic)

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος διοργάνωσε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος την «31η  Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα» και τον αγώνα «Διονύσου Μελαναίγιδος 2023» για σκάφη ORCi, ORC Club & ORC Double Handed.

Ο αγώνας «Διονύσου Μελαναίγιδος 2023» περιλάμβανε την διαδρομή ως τον Πόρο το Σάββατο με νικητές το Velos των ολυμπιονικών Π.Μάντη-Π.Καγιαλή και Πόρο-Αίγινα την Κυριακή με νικητή το Code Zero του Γιώργου Πετρόχειλου. Το Velos πρώτευσε και στην ιστιοδρομία της Δευτέρας από την Αίγινα ως το Φάληρο στο πλαίσιο της «31ης Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας».  

«Γεμάτη δράση η 31η Εβδομάδα ΝΟΕ με έντονο συναγωνισμό και τις αγωνιστικές ιστιοπλοϊκές ομάδες στα καλύτερα τους. Πρώτη θέση για την ομάδα μας με το σκάφος VELOS όπου με τον Χρυσό μας χορηγό, την EUROBANK Private Banking, ταξιδεύουμε πάντα με στόχο την κορυφή. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γιώργου Πετρόχειλου με το σκάφος Code Zero για την 2η θέση και στην ομάδα του Στέργιου Λεονταρίδη με το σκάφος Ellinix από την Θεσσαλονίκη για την 3η θέση. Μπράβο στον ΝΟΕ για την διοργάνωση και ιδιαίτερα στο ανθρώπινο δυναμικό του που κάνει την διαφορά!» είναι η ανάρτηση των Ολυμπιονικών Τάκη Μάντη και Παύλου Καγιαλή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα