fbpx

Καγιαλής: «Το ονειρευτήκαμε, το σχεδιάσαμε, δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε» (pics)

Καγιαλής: «Το ονειρευτήκαμε, το σχεδιάσαμε, δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε» (pics)

Το VELOS ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία Performance 1 στον αγώνα ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης «Ύδρα 2023» που διοργανώνει κάθε χρόνο επ’ ευκαιρία της εθνικής επετείου ο Ναυτικός Ομιλος Ελλάδας.

Ο ολυμπιονίκης και Κυβερνήτης του Velos Παύλος Καγιαλής εκστασιασμένος από το αποτέλεσμα στην ανοικτή θάλασσα «ανάσανε» μετά την απογοήτευση των τελευταίων ημερών στην προσπάθεια του για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με ανάρτηση στα social δήλωσε: «Το ονειρευτήκαμε, το σχεδιάσαμε, δουλέψαμε σκληρά, ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια και τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!

Το νέο μας σκάφος, ένα TP52, κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για να προλάβουμε να αγωνιστούμε στον ιστορικό αγώνα της Ύδρας. Χωρίς όλους εσάς αυτό θα ήταν αδύνατο. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν με τους καλύτερους ιστιοπλόους να δίνουν δυναμικό παρόν. Συγχαίρουμε τον ΝΟΕ και όλο το Δ.Σ για την άρτια διοργάνωση σε στεριά και θάλασσα.  Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον μεγάλο μας χορηγό, την Eurobank Private Banking που μοιραζόμαστε κοινές αξίες με στόχο όχι μόνο την κορυφή αλλά και την εξέλιξη κοιτώντας την επόμενη ημέρα».

Στην κατηγορία sport πρώτευσε το σκάφος Phaedra του Βασίλη Πρίφτη και στην κατηγορία performance 2 το Αllegoria του Γιάννη Αργυράκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα