fbpx

Code Zero, Pete 2 και Ventus νικητές στις Λαγουσές στο «Χειμερινό Κύπελλο 2023» (pics)

Code Zero, Pete 2 και Ventus νικητές στις Λαγουσές στο «Χειμερινό Κύπελλο 2023» (pics)

Κανονικά διεξήχθη ο 3ος αγώνας για το «Χειμερινό Κύπελλο 2023» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας για σκάφη ORCi, ORC CLUB και ORC Double Handed με νικητές το Code Zero, το Ventus και το Pete 2.

Το σκάφος Pete 2 με κυβερνήτη τον Δούκα Παλαιολόγου προηγείται στη γενική κατηγορία μετά τους δύο πρώτους αγώνες το ΟΚΤΩ και τον αγώνα Λαγουσών με 4 βαθμούς ποινής όσους έχει και το Sugar με τον Αλέξανδρο Αθανασίου του ΝΑΣ. Στην κατηγορία sport προηγείται στην γενική με 5 βαθμούς ποινής το GITANA με κυβερνήτη τον Ευάγγελο Τρίκα για το ΝΟΤΚ.

Στον αγώνα των Λαγουσών στην κατηγορία ORC performance 1 το Σαββατκύριακο που μας πέρασε πρώτο τερμάτισε το Code zero του Παναγιώτη Kαμπουρίδη για τον ΙΟΠ, ενώ στην κατηγορία performance 2 το Pete 2 με τον Δούκα Παλαιολόγο για το Ναυτικό όμιλο Ελλάδας και στα Sport το  VENTUS με κυβερνήτη τον Μιχαήλ Kλουβά του ΝΑΣ.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας Αγίου Γεωργίου, αλλά δεν έγινε λόγω καιρικών συνθηκών, ενώ και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου έγινε κανονικά το ΟΚΤΩ και πλέον το Χειμερινό Κύπελλο 2023 ολοκληρώνεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με τον αγώνα της Σαλαμίνας και την παράκτια. .

YCG_Winward-Leeward 2023 ©Nikos Alevromytis
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα