fbpx

Μάχες στα 470 mixed και Ilca 6 και 7 στο 2ο κριτήριο εθνικών ομάδων

Μάχες στα 470 mixed και Ilca 6 και 7 στο 2ο κριτήριο εθνικών ομάδων

Άρχισε σήμερα η 2η πανελλήνια πρόκριση Εθνικής ομάδας Ολυμπιακών κλάσεων για της κατηγορίας 470 mixed και Ilca 6 γυναικών και 7 ανδρών που διοργανώνει η ΕΙΟ στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center».

Στα 470 mixed μετά τις τρεις πρώτες κούρσες προηγούνται η Αριάδνη Σπανάκη και Οδυσσέας Σπανάκης του ΙΟΠ με δύο πρωτιές και μία 4η θέση φτάνοντας συνολικά τους 6 βαθμούς.

Στα Ilca 7 έγιναν μόνο δύο κούρσες όπου πρώτευσε ο Τάσος Παναγιωτίδης του Nαυτικού Oμίλου Θεσσαλονίκης με 3 βαθμούς ποινής (2,1) και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει επίσης 3 βαθμούς (1,2), ενώ στην τρίτη θέση με 9 βαθμούς είναι ο Ιάσονας Κεφαλονίτης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου.

Στις γυναίκες οι διοργανωτές κατάφεραν να ολοκληρώσουμε δύο κούρσες όπου μάχονται στις πρώτες θέσεις η Βαρβάρα Πορτόλου (5,1) του ΝΟΚ Βουλιαγμένης με έξι βαθμούς ποινής και η Ερμιόνη Γκίκα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου (1,5). Στην τρίτη θέση είναι η Μαρία Βλάχου με 9 βαθμούς (7,2) για τον ΝΟ Αμφιθέας.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να συνεχιστεί αύριο στις 12:00, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και οι θυελλώδεις άνεμοι που  πνέουν ήδη στην Αττική.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα