fbpx

Μακρή, Γκίκα, Κολοκοτρώνης και Μπουγιούρης οι πρωταγωνιστές στα Καλαμάκεια 2023

Μακρή, Γκίκα, Κολοκοτρώνης και Μπουγιούρης οι πρωταγωνιστές στα Καλαμάκεια 2023

Χωρίς αγώνες την τελευταία μέρα λόγω άπνοιας ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2023» που διοργανώνει ο ΝΟ Καλαμακίου για τις κατηγορίες ILCA 7, ILCA 6, ILCA 4 και όπτιμιστ
Στα όπτιμιστ κάτων των 16 ετών νικητής αναδείχθηκε ο Παρασκευάς Κολοκοτρώνης (ΙΟΠ) ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Φίλιππος Πορτοσάλτε (ΑΝΟΓ) και τρίτος ο πρωταθλητής Ευρώπης Ιάσων Παναγόπουλος (ΝΟ Καλαμακίου).
Στα κορίτσια η Άννα Μαρία Μακρή (ΝΟΚ) πήρε την πρώτη θέση, η Χρυσούλα Κανέλου Κοκκινάκη (ΝΟ Άνδρου) την 2η και η Κωνσταντίνα Ραγκούση (ΝΟ Πάρου) την Τρίτη.

Μπουγιούρης και Γκίκα στα IlCA 6 και 7

Στα ILCA 7 ο Αντώνης Μπουγιούρης (ΝΟΠΦ) με 4 πρωτιές σε ισάριθμες κούρσες αναδείχθηκε νικητής, με τον Ζάμιτ Λουκιανό και τον Γιώργο Παπαδάκο στις επόμενες δυο θέσεις. Στα ILCA 6 νίκησε ο Γιώργος Ζυγούρης στα αγόρια με 2ο τον Μάριο Σταθά του ΝΟΠΦ και 3 τον Αλεξανδρο Ελευθεριάδη επίσης του ΝΟΠΦ. Η Ερμιόνη Γκίκα πήρε την νίκη στα κορίτσια, αφήνοντας στην 2η θέση την Τατιανή Μπουγατιώτη του ΝΟ Αμφιθέας και 3η την Γεωργία Κατσούλη του ΝΟΠΦ.

Σέχου και Μελανίτη νικητές στα ILCA 4

Στα ILCA 4 μετά από τις τρεις κούρσες τελικός νικητής είναι ο Λεωνίδας Σέχου του ΝΟΚ, με 2ο τον Κωνσταντίνο Πορτοσάλτε του ΑΝΟΓ και 3ο τον τον Εμμανουήλ Βομβύλα επίσης του ΑΝΟΓ. Η Μαριτίνα Μελανίτη του ΝΟ Πάρου ηγείται στα κορίτσια αφήνοντας δεύτερη την Φραγκίσκη Κοσμά του ΝΟΠΦ και τρίτη την Ιωάννα Μουταφίδη του ΙΟΠ.

Οπτιμιστ U13 Πάλλης και Δέτσης στα U11

Ο Αλέξανδρος Πάλλης του ΝΟΚ και η Ελένη Τριάντου το ΝΟΠΦ είναι οι πρωταγωνιστές στα όπτιμιστ κάτω των 13 ετών. Δεύτερος στα αγόρια τερμάτισε ο Γιώργος Κούντος του ΟΦΘ και τρίτος ο Αναστάσιος Κραβαριώτης του ΝΟΠΦ. Δεύτερη θέση τα κορίτσια πήρε η Ασημίνα Παπαδοπούλου του ΙΟΠ και Τρίτη η Μαρία Πέππα επίσης για τον ΙΟΠ.
Στην κατηγορία των 11 ετών πρώτευσαν ο Οδυσσέας Δέτσης και η Σαββίνα Πλουσάκη του ΝΟΠΦ. Στα αγόρια 2ος ήταν ο Γιάννης Ζαβλανός του ΟΦΘ και 3ος ο Γιώργος Καρναβάς του ΝΟ Βουλιαγμένης. Δεύτερη θέση στα κορίτσια για την Μαρία Μενδρινού του ΝΟΠΦ και 3η για την Πολυξένη Παραγιαννάκου του Πυθέα.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα τις χθεσινής καθοριστικής ημέρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα