fbpx

Κολοκοτρώνης, Μπουγιούρης, Σέχου πρωταγωνιστές στα Καλαμάκεια 2023

Κολοκοτρώνης, Μπουγιούρης, Σέχου πρωταγωνιστές στα Καλαμάκεια 2023

Στον διασυλλογικό αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2023» που διοργανώνει και φέτος ο ΝΟ Καλαμακίου για τις κατηγορίες ILCA 7, ILCA 6, ILCA 4, όπτιμιστ εξαιρετικά μεγάλη είναι η συμμετοχή των αθλητών και με όλα τα μεγάλα ονόματα των κατηγοριών. Τέσσερις τέσσερις κούρσες έχουν ολοκληρωθεί για τα όπτιμιστ κάτων των 16 ετών με τον Παρασκευά Κολοκοτρώνη να προηγείται για τον ΙΟΠ με πέντε βαθμούς ποινής και δύο πρωτιές. Ακολουθεί στην δεύτερη θέση ο Φίλιππος Πορτοσάλτε του ΑΝΟΓ με 10 βαθμούς ποινής και μία πρωτιά, ενώ τρίτος είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης Ιάσων Παναγόπουλος του ΝΟ Καλαμακίου με 10 βαθμούς επίσης και μία πρωτιά.

Στα κορίτσια η Άννα Μαρία Μακρή (ΝΟΚ) καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 19 βαθμούς και την ακολουθεί η Χρυσούλα Κανέλου Κοκκινάκη του ΝΟ Άνδρου με 6 βαθμούς και η Κωνσταντίνα Ραγκούση του ΝΟ Πάρου με 28 βαθμούς.

Στα ILCA 7 ο Αντώνης Μπουγιούρης (ΝΟΠΦ) είναι ξεκάθαρα σε φόρμα με 4 πρωτιές σε ισάριθμες κούρσες, με τον Ζάμιτ Λουκιανό και τον Γιώργο Παπαδάκο στις επόμενες δυο θέσεις με 6 και 10 βαθμούς αντίστοιχα. Στα ILCA 6 προηγείται ο ο Γιώργος Ζυγούρης στα αγόρια και η Ερμιόνη Γκίκα στα κορίτσια με 4 κούρσες ολοκληρωμένες.

Στα ILCA 4 μετά από τις τρεις κούρσες πρώτος είναι ο Λεωνίδας Σέχου το ΝΟΚ με 9 βαθμούς, «καταδιωκόμενος» από τον Κωνσταντίνο Πορτοσάλτε του ΑΝΟΓ και τον Εμμανουήλ Βομβύλα εποίσης του ΑΝΟΓ. Η Μαριτίνα Μελανίτη του ΝΟ Πάρου ηγείται στα κορίτσια αφήνοντας δεύτερη την Φραγκίσκη Κοσμά του ΝΟΦ και τρίτη την Ιωάννα Μουταφίδη του ΙΟΠ.

Ο Αλέξανδρος Πάλλης του ΝΟΚ και η Ελένη Τριάντου το ΝΟΠΦ είναι οι πρωταγωνιστές στα όπτιμιστ κάτω των 13 ετών μετά από 4 κούρσες. Στην κατηγορία των 11 ετών ο προηγούνται μετά από 3 ιστιοδρομίες ο Οδυσσέας Δέτσης και η Σαββίνα Πλουσάκη του ΝΟΠΦ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ελλάδα