fbpx

Αναστασίου: «Το Δρέπανο έβαλε υποθήκη για να γίνει sailing spot παγκοσμίως» (vid)

Αναστασίου: «Το Δρέπανο έβαλε υποθήκη για να γίνει sailing spot παγκοσμίως» (vid)

Η πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Νίκη Αναστασίου, έδωσε το παρών στο Δρέπανο Αχαΐας το οποίο φιλοξενεί αυτές τις ημέρες (31/8-4/9) το 1ο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Formula Kite, Kitefoil & TT:R

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με το αθλητικό σωματείο Cape Drepano, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Πατρέων. 

Η κ. Αναστασίου μίλησε για τις ιδανικές συνθήκες που διεξάγονται οι αγώνες υπογραμμίζοντας ότι το Δρέπανο έβαλε την υποθήκη να γίνει σημείο αναφοράς παγκοσμίως.

«Το Δρέπανο έχει τον αέρα που χρειάζεται. Και αυτές οι κατηγορίες θέλουν συγκεκριμένο αέρα. Το Δρέπανο ασφαλώς και είναι ένα sailing spot για kitesurf. Έβαλε υποθήκη για να γίνει sailing spot παγκοσμίως. Μάλιστα με το livestreaming που γίνεται τους αγώνες τους παρακολουθεί πολύς κόσμος και από το εξωτερικό. Πιστεύω ότι θα προσελκύει συνέχεια πολλά άτομα»., ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΟ.

Στη συνέχεια η κ. Αναστασίου μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι τονίζοντας: «Είναι μια χαρούμενη γιορτή, αυτή που έχει δημιουργηθεί και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές.»

«Εμάς αρχικά μας ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι.Γιατί πρόκειται για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που γίνεται σε αυτή την κατηγορία. Που πλέον είναι Ολυμπιακή κατηγορία. Και ακολουθούν και οι άλλες δύο κατηγορίες που μπορούν να δώσουν νέους ανθρώπους και στην Ολυμπιακή κλάση, Και γενικά η νέα γενιά να αγκαλιάσει την ιστιοπλοΐα. Έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά τους αγώνες».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κάιτ Σερφ