fbpx

Μαραμενίδης και Κωστή προηγούνται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kite στην Πάρο

Μαραμενίδης και Κωστή προηγούνται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kite στην Πάρο

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη πρωταθλητή Ελλάδος έχει μπει το open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα formula kite και kite foil, που διοργανώνει ο ΝΟ Πάρου.

Στους άνδρες μεταξύ των τεσσάρων συμμετεχόντων πρώτος είναι στα kite formula ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενιδης του Αθλητικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου Ιάσων με πρωτιές στις 11 από τις 12 κούρσες και συνολικά 10 βαθμούς ποινής. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Βασίλης Λίβας του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης με 11 δεύτερες θέσεις και 19 βαθμούς ποινής.

Τρίτος είναι ο Δημήτρης Μαραμενιδης, πατέρας του Αλέξανδρου, επίσης αθλητής του ΑΙΟ Ιάσωνα Ρίου με 28 βαθμούς και την τετράδα συμπληρώνει ο Ευάγγελος Αβραμάκος του Ναυτικού Ομίλου Δηλεσίου με 35 βαθμούς.

Στα kite foil προηγείται ο Γιώργος Αργυριάδης με 10 βαθμούς ποινής για Αθηναϊκό Ναυτικό Όμιλο καθώς σε 12 κούρσες μετράει 10 πρωτιές. Δεύτερος είναι ο Κωνσταντίνος Δανιηλίδης Του ΑΙΟ Ιάσωνα με 21 βαθμούς και τρίτος ο Νικόλαος Καλαϊτζιάν του ΑΝΟ με 34 βαθμούς.

Η Αιμιλία Κωστή για τον Αθηναϊκό Ναυτικό Όμιλο έχει την καλύτερη θέση στις γυναίκες με 32 βαθμούς καθώς είναι 3η στην συγκεντρωτική γενική κατάταξη. Ακολουθεί στις γυναίκες Αργυρώ Κρότση του ΑΙΟ Ιάσωνα με 93 βαθμούς και τρίτη η συναθλήτριά της Βικτώρια Κανελλοπούλου με 95 βαθμούς.  Οι αγώνες ολοκληρώνονται αύριο. Να θυμίσουμε πως ο Κάμερον Μαραμενίδης ήταν σε τροχιά διεκδίκησης ολυμπιακής πρόκρισης για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κάιτ Σερφ