fbpx

Πρωταθλητής Ελλάδας στα formula kite ο Μαραμενίδης και η Κωστή και Αργυριάδης στα kite foil (pic)

Πρωταθλητής Ελλάδας στα formula kite ο Μαραμενίδης και η Κωστή και Αργυριάδης στα kite foil (pic)

Πρωταθλητής Ελλάδος στους άνδρες στο kite formula αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενιδης στο open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα formula kite και kite foil που διοργάνωσε ο ΝΟ Πάρου. Στις γυναίκες τον τίτλο πήρε sta kite η Αιμιλία Κωστή του Αθηναϊκού Ναυτικού Ομίλου και στην ίδια κατηγορία στους άνδρες ο Γιώργος Αργυριάδης του ίδιου ομίλου.

Ο Μαραμενίδης του Αθλητικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου Ιάσων έφερε πρωτιές στις 12 από τις 15 κούρσες και συνολικά, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Βασίλης Λίβας του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης και τρίτο τον πατέρα του Δημήτρη Μαραμενιδη, επίσης αθλητή του ΑΙΟ Ιάσωνα Ρίου. Την τετράδα συμπλήρωσε ο Ευάγγελος Αβραμάκος του Ναυτικού Ομίλου Δηλεσίου.

Στις γυναίκες δευτεραθλήτρια στα kite foil Αργυρώ Κρότση του ΑΙΟ Ιάσωνα και τρίτη κατετάγη η συναθλήτριά της Βικτώρια Κανελλοπούλου.

Στα kite foil ο πρωταθλητής Ελλάδας που αγωνίζεται με τον Αθηναϊκό Ναυτικό Όμιλο είχε 12 πρωτιές σε 15 κούρσες. Δεύτερος κατετάγη ο Κωνσταντίνος Δανιηλίδης του ΑΙΟ Ιάσωνα και τρίτος ο Νικόλαος Καλαϊτζιάν του ΑΝΟ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κάιτ Σερφ