fbpx

Λίβας: «Να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε Ολυμπιάδα»

Λίβας: «Να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε Ολυμπιάδα»

Ο…βενιαμίν, από ελληνικής πλευράς, Βασίλης Λίβας, που συμμετέχει στην Formula Kite στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, Kitefoil & TT:R το οποίο πραγματοποιείται στο Δρέπανο Αχαΐας, μίλησε για τόσο για το μέρος στο οποίο φιλοξενούνται οι αγώνες, αλλά και για τον προσωπικό του στόχο που δεν είναι άλλος από το να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θυμίζουμε ότι η διεξαγωγή του αγώνα στο Formula Kite έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς, εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, από αυτό θα προκύψει και η σύνθεση της πρώτης Εθνικής ομάδας στην ιστορία του Kiteboarding.

«Μαγικό μέρος το Δρέπανο. Έχει το κανάλι, που περιβάλλεται από τα βουνά και μαζεύει τον αέρα στην θάλασσα. Εκεί που θέλουμε για να δώσουμε τους αγώνες», δήλωσε ο Λίβας.

Όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο 18χρονος τόνισε: «Είναι μέσα στους στόχους μου. Να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε Ολυμπιάδα. Κι έτσι έδειξα ενδιαφέρον στην κατηγορία Formula Kite. Απαιτείται πολλή δουλειά για να μπορέσω να φτάσω στο επίπεδο που θέλω. Οι αγώνες στο Δρέπανο θα με βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κάιτ Σερφ