fbpx

1ο Open Πανελλήνιο (4η Ημέρα): Ολοκληρώθηκε το Formula Kite – Στην 1η θέση ο Τάισον, 2ος ο Α. Μαραμενίδης (vid)

1ο Open Πανελλήνιο (4η Ημέρα): Ολοκληρώθηκε το Formula Kite – Στην 1η θέση ο Τάισον, 2ος ο Α. Μαραμενίδης (vid)

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (4/9) το ιστορικό 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, Kitefoil & TT:R, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δρέπανο Αχαΐας.

Διοργανωτές ήταν ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών και το Cape Drepano υπό την
αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και της ΓΓΑ, ενώ πολύ σημαντική είναι η
βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

YouTube video

Μετά το πέρας της 12η και τελευταίας ιστιοδρομίας της Ολυμπιακής κατηγορίας Formula Kite, ο Τάιγκερ Τάισον (Αντίγκουα) παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης στο διεθνή αγώνα που διεξάγεται παράλληλα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Τάισον, που ήταν από το ξεκίνημα της διοργάνωσης στην 1η θέση, ολοκλήρωσε την παρουσία του με 16 βαθμούς ποινής, σβήνοντας τους 12 βαθμούς από την τελευταία ιστιοδρομία στην οποία δεν τερμάτισε.

Πίσω του ήταν ο εξαιρετικός και σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, Κάμερον-Αλέξανδρος Μαραμενίδης (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”) με 17 βαθμούς ποινής με τον Έλληνα αθλητή να κάνει ένα εξαιρετικό φινάλε κατακτώντας την 1η θέση και στις δύο ιστιοδρομίες της Κυριακής.

Την 3η θέση κατέκτησε ο Γάλλος Ουλίς Ντερεπέρ, με 27,3 βαθμούς ποινής, ενώ την πρώτη 5άδα συμπλήρωσαν οι Κρίσταν Μάνεφ (Βουλγαρία) με 28 βαθμούς, ενώ τον ακολουθεί ως 5ος ο Γιώργος Αργυριάδης (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”), με 46 βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κάιτ Σερφ