fbpx

Στην Πάρο ο Μαραμενίδης για προετοιμασία

Στην Πάρο ο Μαραμενίδης για προετοιμασία

Σε ελληνικά νερά και συγκεκριμένα στην Πάρο συνεχίζει την προετοιμασία του ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης. Μετά την συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Χάγης, που διεκδίκησε την πρόκριση της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο ιστιοπλόος του Α.Ι.Ο Ρίου «Ιάσων» παίρνει μέρος σε διεθνές προπονητικό καμπ στα Formula Kite το οποίο συνδιοργανώνουν η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ν.Ο. Πάρου.

Ο Μαραμενίδης ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ολυμπιακής κατηγορίας που έχει προγραμματιστεί το διάστημα 15-24 Σεπτεμβρίου στο Πόρτσμουθ της Αγγλίας. Πρόκειται για έναν αγώνα με τεράστια σημασία, διότι ταυτόχρονα θα είναι και η ευρωπαϊκή πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Εκτός από τον Μαραμενίδη συμμετέχουν άλλα τρία μεγάλα ονόματα της κατηγορίας. Ο Τάιγκερ Τάισον από την Αντίγκουα, ο Αυστριακός Βαλεντίν Μπόντους και ο Κάι Κλάντερ από τις Η.Π.Α.

Υπεύθυνος για το καμπ είναι ο προπονητής του Μαραμενίδη, ο Βραζιλιάνος Εντγκάρντο Βίτσε. Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύωρες προπονήσεις και αγώνες που θα βοηθήσουν τους ιστιοπλόους να βρεθούν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ενόψει των μελλοντικών τους υποχρεώσεων.

Πηγή: ΕΙΟ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κάιτ Σερφ