fbpx

Africa ECO Race: Έπεσε η αυλαία του αγώνα (video)

Ολοκληρώθηκε η 15η έκδοση του Africa ECO Race.

Όπως απαιτεί η παράδοση η 15η έκδοση του Africa ECO Race πήρε τέλος στην περιοχή Λακ Ρος, στο Ντακάρ της Σενεγάλης.

Μία μεγάλη γιορτή ακολούθησε για όλους όσοι κατάφεραν να φτάσουν στον τερματισμό. Στο πρόγραμμα της τελευταίας ημέρα, μία ειδική 22 χιλιομέτρων από την παραλία Νιοκόμπ στην περίφημη λίμνη.

Τιμώμενο πρόσωπο στις μοτοσυκλέτες ο Nicola Dutto. Με προβλήματα κινητικότητας ο Ιταλός πήρε μέρος έχοντας μία κατάλληλα τροποποιημένη ΚΤΜ. Νικητής στη γενική μετά από σχεδόν 6.000 χιλιόμετρα o Jacopo Cerruti με την Aprilia. Alessandro Botturi και Pol Tarres της Yamaha ακολούθησαν από τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Στους τέσσερις τροχούς, οι Γάλλοι Gautier Paulin και Remi Boulanger πήραν τον τίτλο στη γενική. Επόμενοι οι Βέλγοι Pascal Feryn και Kurt Keusers. Στην πρώτη τριάδα και οι Ισπανοί Carlos Vento και Carlos Ruiz Moreno.

Στα φορτηγά, νικητής για 5η φορά ο Τσέχος Tomas Tomecek οδηγώντας το TATRA. Οι Γάλλοι Frederic Henricy και Eric Bersey νικητές στην κατηγορία Extreme Race Challenge. Πρώτη Αφρικανή η Souad Moutkadiri από το Μαρόκο. Τερματισμός για τον 83χρονο Yoshimasa Sugawara. Ο Ιάπωνας οδήγησε ένα όχημα που έφτιαξε με τα χέρια του.

Τέλος, στον κλασσικό αγώνα, οι Βέλγοι Tom και Eric Claeys οι νικητές. Στη 2η θέση οι συμπατριώτες τους, Rene Declerq και John Demeerster. Στο βάθρο και ο Αυστριακός Peter Brabecklemathe με τον Γάλλο Jean Michel Gayte.

Πηγή: ICARUS Sports

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο