fbpx

Gangwon 2024 (D5): Διατήρησε την κορυφή η Ιταλία

Ακόμα 2 χρυσά μετάλλια για την Ιταλία στη Γκανγκουόν.

Με την κατάκτηση ακόμα 2 χρυσών μεταλλίων, η Ιταλία παραμένει πρωτοπόρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Gangwon 2024.

Πλούσιο το θέαμα και στην 5η ημέρα της διοργάνωσης στη Νότια Κορέα. Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία συνεχίζουν τη μάχη για την κορυφή στον πίνακα μεταλλίων. Η Ιταλία διατηρεί την πρώτη θέση με τον τίτλο στη μεικτή σκυταλοδρομία του διάθλου και το freestyle.

Η ιταλική ομάδα πήρε τη νίκη με τις Nayeli Mariotti Cavagnet, Carlotta Gautero και τους Hannes Bacher και Michel Deval. Η Flora Tabanelli νικήτρια στο slopestyle με την εντυπωσιακή επίδοση των 90,50 βαθμών.

Στο σλάλομ του αλπικού σκι ο τίτλος στον Γάλλο Huut Marchand. Δεύτερο μετάλλιο, το αργυρό αυτή τη φορά για τον Βρετανό Zak Carrick-Smith. Για πρώτη φορά χρυσό μετάλλιο στο γιγαντιαίο σλάλομ για τη Γαλλία. Νικητής ο Nash Huot-Marchand.

Στον τελικό του μεικτού ομαδικού Ski Cross νικήτρια η δεύτερη ομάδα της Σουηδίας με την Alexandra Nilsson και τον William Young Shing.

Στο πρόγραμμα και η μεικτή σκυταλοδρομία Short Track με νικήτρια την Κίνα, μπροστά από ΗΠΑ και Ιαπωνία. Η αυλαία της ημέρας έπεσε με το slopestyle του snowboard. Νικήτρια η Αυστριακή Hanna Karrer. Δεύτερη η Νεοζηλανδή Lucia Georgalli. Στο βάθρο και η Τσέχα Vanessa Volopichova.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες