fbpx

ISSF Grand Prix: Διπλή επιτυχία για το Κουβέιτ

ISSF Grand Prix: Διπλή επιτυχία για το Κουβέιτ

Η χώρα παραμένει επικεφαλής στον πίνακα μεταλλίων της διοργάνωσης.

Η Εμάν Αλ Σαμάα από το Κουβέιτ αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του σκιτ γυναικών στο πλαίσιο του Γκραν Πρι πήλινου στόχου που διεξάγεται στο Ικόνιο (Κόνια) της Τουρκίας. Αυτό ήταν το πρώτο μετάλλιο της καριέρας της στη διοργάνωση. Το ίδιο και για την ντόπια, την Νουρ Μπανού Οζπάκ με την Τουρκάλα να παίρνει το αργυρό μετάλλιο. Η φιναλίστ στο φετινό παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού, η Νουρλάνα Τζαφάροβα από το Αζερμπαϊτζάν, έκανε δικό της το χάλκινο μετάλλιο.

Νικητής και κάτοχος μεταλλίων σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου, ο Μανσούρ Αλρασέντι από το Κουβέιτ, πήρε τη νίκη στο σκιτ των ανδρών σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση με τον Σαϊφ Μπιν Φουτάις από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο οποίος είχε την καλύτερη επίδοση στα προκριματικά. Η τρίτη θέση κατέληξε στον Ρασίντ Σαλέχ-Αλ Ατμπά από το Κατάρ.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την επιτυχία των Ιταλών στο μικτό διπλό σκιτ. Ελία Σντρουτσιόλι και Κατιούσια Σπάντα ήταν οι νικητές του τελικοί επικρατώντας των ντόπιων Μουσταφά Σερχάτ Σαχίν και Νουρ Μπανού Οζπάκ που έδωσαν τρίτο μετάλλιο στην Τουρκία. Χάλκινο μετάλλιο για το Αζερμπαϊτζάν με τον Φουάντ Γκουρμπάνοφ και τη Νουρλάνα Τζαφάροβα και το Κουβέιτ με τον Αμπντουλάχ Αλρασίντι και την Εμάν Αλ Σαμάα.

Την πρώτη θέση στον πίνακα μεταλλίων εξασφάλισε το Κουβέιτ με τρία χρυσά, 2 αργυρά και ένα χάλκινο. Στη δεύτερη θέση η Τουρκία με ένα χρυσό, δύο αργυρά και ένα χάλκινο και στην τρίτη η Ιταλία με ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή