fbpx

ISSF Grand Prix: Πρώτη νίκη για Κουβέιτ και Κροατία

ISSF Grand Prix: Πρώτη νίκη για Κουβέιτ και Κροατία

Περισσότεροι από εκατό αθλητές από 19 χώρες παίρνουν μέρος στο Γκραν Πρι πήλινου στόχου που διεξάγεται στο Ικόνιο (Κόνια) της Τουρκίας.

Κουβέιτ και Κροατία πήραν τα πρώτα χρονικά χρυσά μετάλλια στο Γκραν Πρι πήλινου στόχου που διεξάγεται στην Τουρκία. Τα πρώτα μετάλλια απονεμήθηκαν στο τραπ γυναικών με την Σάραχ Αλχαβάλ από το Κουβέιτ να περνά στον τελικό μετά το shoot-off και να παίρνει την πρώτη θέση. Αυτό ήταν και το πρώτο της βάθρο από το 2018 με δεύτερη τη Γαλλίδα Αντελίν Κουέ και τρίτη την Ιταλίδα Τζούλια Γκράσια.

 Ο κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Λονδίνο το 2012, ο Κροάτης Τζιοβάνι Τσερνογκόραζ, αναδείχθηκε νικητής στο τραπ των ανδρών. Δεύτερος ο Νασέρ Μεκλάντ από το Κουβέιτ ενώ ο «αργυρός» Ολυμπιονίκης του 2012, ο Ιταλός Μάσιμο Φαμπρίτσι πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Τη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης ήρθε και η επιτυχία για τους οικοδεσπότες. Η Τουρκία πήρε δύο μετάλλια στο μικτό ομαδικό τραπ. Ογκουζχάν Τουζούν και Σαφιγιέ Σαριτούρκ Τεμιζντεμίρ επικράτησαν σε μία σκληρή αναμέτρηση των Ταλάλ Αλρασίντι και Σάραχ Αλχαβάλ από το Κουβέιτ με την συγκεκριμένη χώρα να φτάνει τα τρία μετάλλια στη διοργάνωση. Η Τουρκία πήρε και δεύτερο μετάλλιο, το χάλκινο με το δίδυμο των Τολγκά Τουντσέρ και Ρουμεϊσα Πελίν Καγιά. Χάλκινο και για το Αζερμπαϊτζάν, το πρώτο μετά από χρόνια, από την εμφάνιση των Αλί Χουσεγινλί και Αλίνα Αμπντουλχουσεϊνοβα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή