fbpx

Παγκόσμιο Πήλινου Στόχου: Στο Μαρόκο οι Έλληνες σκοπευτές

Παγκόσμιο Πήλινου Στόχου: Στο Μαρόκο οι Έλληνες σκοπευτές

Στην πρωτεύουσα του Μαρόκο, Ραμπάτ, μεταβαίνουν τα μέλη της Ελληνικής ομάδας, για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Πήλινου Στόχου ISSF 2023.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου μέχρι και 24 του τρέχοντος μηνός, και την Παρασκευή, 13/1, ώρα 09:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, ρίχνονται στη μάχη οι αθλητές και η αθλήτρια του Σκητ. Ο αγώνας είναι τριήμερος, ολοκληρώνεται την Κυριακή 15/1, και ακολουθεί αυθημερόν το τελικός του αγωνίσματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο σκητ των ανδρών, το οποίο είχε κατακτήσει δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο, σε διεθνείς διοργανώσεις μέσα στο 2022, θα αποτελείται από τους Χαράλαμπο Χαλκιαδάκη, Νίκο Μαυρομμάτη και Ευθύμη Μίτα στο ομαδικό και το ατομικό, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Γιάννης Γκογκολάκης.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών θα κατέβει η Ελισάβετ Κατζουράκη ενώ οι Γκογκολάκης και Κατζουράκη θα εκπροσωπήσουν τη χώρα και στο μεικτό ομαδικό. Στο ίδιο κύπελλο και στο τραπ θα αγωνιστούν οι Γιάννης Χατζησαρικόγλου, Χρήστος Δετσαρίδης και Γιώργος Παππάς.

Συνοδοί των Ελλήνων αθλητών θα είναι ο Νικόλαος Αντωνιάδης και ο Γεώργιος Σαλαβαντάκης, ενώ αρχηγός της αποστολής και ψυχολόγος είναι ο Νεκτάριος Στάυρου.

Το πρόγραμμα των αγώνων στο Μαρόκο

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή