fbpx

Νίκος Μαυρομμάτης στο ApexSports: «Ο κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός»

Νίκος Μαυρομμάτης στο ApexSports: «Ο κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός»

Την Παρασκευή (3/3) αναχώρησε η ελληνική αποστολή με προορισμό το Κατάρ όπου και θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο πήλινου στόχου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ντόχα το διάστημα 6-12 Μαρτίου.

Για τον αγώνα στο Κατάρ μίλησε στο ApexSport.gr ο «χρυσός» νικητής του παγκοσμίου κυπέλλου στο Ραμπάτ του περασμένου Ιανουαρίου, Νίκος Μαυρομμάτης, με τον Έλληνα σκοπευτή να εμφανίζεται προσγειωμένος και προσηλωμένος για τη νέα πρόκληση.

Στο κατά πόσο θα τον επηρεάσει το χρυσό μετάλλιο στο Ραμπάτ ο Μαυρομμάτης τόνισε; «Ουσιαστικά μηδενίζουμε. Είναι άλλος αγώνας, οι συνθήκες διαφορετικές. Γενικά κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός

Τις τελευταίες 5 ημέρες ο Έλληνας σκοπευτής βρέθηκε στη Λάρνακα προκειμένου να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί, αλλά όχι μόνο για τον αγώνα στο Κατάρ.

«Βασικά δεν ήταν προετοιμασία τόσο για το Κατάρ, αλλά για το παγκόσμιο της Λάρνακας που ακολουθεί. Το Κατάρ έχει πιο βατό φόντο, καλύτερες μηχανές

«Φυσικά τίποτα δεν είναι εύκολο και σε τέτοιο επιπεδο. Ωστόσο, στο σκοπευτήριο της Λάρνακας, στο όποιο έχω αγωνιστεί στο παρελθόν, είναι πολυ δυσκολότερο και γι αυτο βρέθηκα στην Κύπρο τις προηγούμενε ημερες. Ελπίζω ολα να πανε καλά.»

Την ελληνική αποστολή αποτελούν οι Μάκης Μίτας (σκητ), Νίκος Μαυρομμάτης (σκητ), Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης (σκητ), Γιάννης Γκογκολάκης (σκητ) και Γιάννης Χατζητσακίρογλου (τραπ).

Στην αποστολή θα βρεθεί και η Έμμα Κατζουράκη (σκητ), η οποία έζησε από κοντά την τραγωδία των Τεμπών, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί βαριά έχοντας ένα διάστρεμμα στο πόδι. Η Κατζουράκη μαζί με τον Μαυρομμάτη θα αγωνιστούν στο μικτό διπλό.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι προπονητές Νίκος Αντωνιάδης και Γιώργος Σαλαβαντάκης, με αρχηγό αποστολής και ψυχολόγο τον Νεκτάριο Σταύρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή