fbpx

Asian Games: Τίτλος με παγκόσμιο ρεκόρ για την Κίνα

Asian Games: Τίτλος με παγκόσμιο ρεκόρ για την Κίνα

Η Βου Κουϊκούι πήρε τους 124 από το μέγιστο των 125 πόντων με την Κίνα να σημειώνει παγκόσμιο ρεκόρ με 355.

 Με την επίδοση αυτή η Κίνα ξεπέρασε την προηγούμενη κορυφαία επίδοση στο τραπ-50 γυναικών, εκείνη των ΗΠΑ που κρατούσε από το 2018. Η Βου έχασε το μοναδικό της στόχο στον τελικό της γύρο μαζί με τις Λι Κινγκνιάν και Ζανγκ Σινγκγκιού με την Ινδία να ακολουθεί από τη 2η θέση με 337 ενώ το χάλκινο μετάλλιο με 334 πήρε το Καζακστάν.

Το χρυσό μετάλλιο στο τραπ-50 των ανδρών των Ασιατικών Αγώνων πήρε η Ινδία που με τους Κίναν Ντάριους Τσενάι, Ζοραβάρ Σινχ Σάντου και Πριτβιράι Τοντεμάν έφτασε τους 361 και επικράτησε με διαφορά 20 βαθμών του δεύτερου Κουβέιτ. Ακόμα πιο πίσω με 355 βαθμούς η Κίνα που πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Με ρεκόρ διοργάνωσης πήρε το χρυσό μετάλλιο στο τραπ γυναικών η Κινέζα Ζανγκ Σινγκιού που έχασε μόλις τρεις στόχους και με 47 βαθμούς ξεπέρασε τους 46 με τους οποίους είχε πάρει τον τίτλο στην Τζακάρτα της Ινδονησίας το 2018 ενώ βρέθηκε στον ένα βαθμό μακριά από το παγκόσμιο ρεκόρ της Αμερικανίδας Άσλεϊ Κάρολ. Τη 2η θέση πήρε η συμπατριώτισσά της, Βου Κουϊκούι, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Μάριγια Ντιμιτριγιένκο από το Καζακστάν.

H διοργανώτρια Κίνα συνέχισε την συγκομιδή χρυσών μεταλλίων στο τραπ ανδρών με τον Κι Γινγκ που βρήκε τους 46 από τους 50 στόχους ενώ δεύτερος με 45 στόχους ήταν ο Ταλάλ Αλ-Ρασίντι από το Κουβέιτ με το βάθρο να ολοκληρώνεται από τον Ινδό Κινάν Ντάριους Τσενάι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή