fbpx

Τελικός Παγκοσμίων Κυπέλλων σκοποβολής: Εκτός τελικού η Κορακάκη στο 10άρι

Άννα Κορακάκη

Δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό των World Cups Finals της σκοποβολής η Άννα Κορακάκη. Στα 10 μέτρα αεροβόλου συγκεκριμένα, έχασε στην ισοβαθμία τον βασικό της στόχο, στην κορυφαία διοργάνωση, που γίνεται στην Ντόχα του Κατάρ.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο είχε κάνει σκορ 575 και ήταν πολύ κοντά στην είσοδο στην τελική 8άδα. Τους ίδιους βαθμούς όμως, συγκέντρωσαν η Μπρες από την Πολωνία και η Ζιανγκ από την Κίνα. Στην τριπλή ισοβαθμία ήταν χειρότερη η Κορακάκη κι έμεινε εκτός τελικού.

Η συμμετοχή της δεν τελειώνει εδώ πάντως, καθώς τώρα την περιμένει το 25αρι στις 23 και 24/11. Αύριο Τετάρτη 22 του μήνα κάνουν ντεμπούτο στο σκιτ οι Ευθύμιος Μίτας, Νικόλαος Μαυρομάτης και Εμμανουέλα Κατζουράκη. Όλοι τους θα μετάσχουν πρώτα στο σκέλος με τις 75 βολές και την Πέμπτη στο σκέλος  με τις 50 βολές και θα προσπαθήσουν για την πρόκριση στον τελικό.

Να προστεθεί ότι οι αγώνες διοργανώνονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αγωνιστικής Σκοποβολής και θα διαρκέσουν μέχρι τις 26/11. Συμμετέχουν αθλητές & αθλήτριες – μετά από πρόσκληση – ανάλογα με τις διακρίσεις ενός εκάστου στον κύκλο των Παγκοσμίων Κυπέλλων της χρονιάς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή