fbpx

Με στόχο τα ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο προετοιμάζεται ο Αναγνώστου

Με στόχο τα ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο προετοιμάζεται ο Αναγνώστου

Ο Μάριος Αναγνώστου προετοιμάζεται για την φετινή σεζόν στον ανοιχτό και κλειστό στίβο θέτοντας υψηλούς στόχους για τη συνέχεια.

Ο νεαρός αθλητής από την Λαμία αποτελεί μια από τις ελπίδες της Ελλάδας για διακρίσεις στις επόμενες διοργανώσεις. Βασιζόμενος στην καλή φυσική κατάσταση και την συνεργασία του με την Ισμήνη Παναγιωτοπούλου που αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας, βάζει στόχο τα ατομικά ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο καθώς και την συμμετοχή του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο Αναγνώστου υπό τις οδηγίες του Σάββα Κουμπούρα δήλωσε πως είναι υπέροχο συναίσθημα ο τερματισμός στο Παναθηναϊκό Στάδιο και ο κόσμος να φωνάζει το όνομα του αθλητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η προετοιμασία έχει ξεκινήσεις καλά και με πολύ διάθεση για δουλεία. Φέτος είχαμε στο γκρουπ και την προσθήκη της Ισμήνης Παναγιωτοπούλου, έχουμε ξεκινήσει όλοι μαζί με στόχο μια καλή σεζόν”, σχολίασε ο Αναγνώστου, και συνέχισε: “Αυτήν τη στιγμή προετοιμάζομαι με αρχικό στόχο τα πρωταθλήματα του  δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, αρχής γενομένης από τον αγώνα στα Τρίκαλα», δήλωσε.

Συνέχισε λέγοντας: «Φέτος θέλω να τρέξω κάτω από τα 8 λεπτά στα 3.000μ. στον κλειστό στίβο. Θα δούμε εάν θα αγωνιστώ και στα 1.500 μέτρα. Τώρα, σχετικά με τον ανοιχτό στίβο πάμε για κάτω από 14 λεπτά στα 5.000μ. και για κάτω από 29 λεπτά στα 10.000 μέτρα. Είναι στις δυνατότητές μου και θα κυνηγήσω αυτούς τους χρόνους».

Τέλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φυσικά, στο μυαλό μου είναι πάντα η συμμετοχή στο Μαραθώνιο. Δεν έχουμε αποφασίσει με τον προπονητή μου εάν θα μπω στα 5χλμ. ή στα 10 χιλιόμετρα. Θα το δούμε, όσο πλησιάζουμε στον αγώνα. Είναι ένας αγώνας στον οποίο πάντοτε συμμετέχω και τρέχω με δυνατά. Το συναίσθημα να τερματίζεις στο Παναθηναϊκό στάδιο είναι συγκλονιστικό. Ειδικά όταν μπαίνεις στο στάδιο, ακούς το όνομα σου και τον κόσμο να φωνάζει. Σίγουρα οι μαραθωνοδρόμοι το αισθάνονται πιο έντονα και διαφορετικά από εμάς. Αλλά γενικά, είναι κάτι φανταστικό. Η συμμετοχή με την Εθνική στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, είτε στα 3.000μ. είτε στα 5.000μ. είναι σίγουρα ένα μεγάλο κίνητρο και θέλω να είμαι εκεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος