fbpx

Πανελλήνιο κλειστού ΣΕΦ: Τα πρωινά αποτελέσματα της 2ης ημέρας

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Το 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ολοκληρώνεται σήμερα, Κυριακή (18/2) στο κλειστό του Σταδίου και Φιλίας.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Τριβυζάς (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) κέρδισε στην 3η προκριματική σειρά με 21.65.

Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος (Παναθηναϊκός) ήταν πρώτος στην 2η προκριματική σειρά των 200 μ. με 21.56, ενώ ο Σωτήρης Γκαραγκάνης (ΟΦΚΑ Αγ. Δημητρίου Οδυσσέας) πήρε τη νίκη στην 1η προκριματική σειρά των 200 μ. με 21.39.

Στα 60 μ. εμπ. του πένταθλου τον καλύτερο χρόνο σημείωσε η Σοφία Καμπερίδου (ΑΠΣ Πυγμή Εύοσμου) με 8.82, ακολούθησε η Θέτιδα-Φιλίππα Γαρατζογιάννη (Ευβοϊκός ΓΑΣ) με 9.06 και τρίτο καλύτερο χρόνο σημείωσε η Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) 9.08.

Δεκατρείς αθλητές θα αγωνιστούν στον τελικό του επί κοντώ με τον προκριματικό να κλείνει με επιδόσεις στα 4,40 μέτρα. Ανάμεσα τους θα είναι ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης) με 4,60 μ. στον προκριματικό και ο Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ), που πέρασε απευθείας στον τελικό.

Σύμφωνα με την προκήρυξη όσοι αθλητές και αθλήτριες μετείχαν στον τελικό των Ολυμπιακών του Τόκιο μετέχουν απευθείας στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Έτσι όπως και ο Καραλής έτσι και ο Μίλτος Τεντόγλου δε θα περάσει από τον πρωινό προκριματικό του μήκους.

Στον προκριματικό του μήκους την καλύτερη επίδοση σημείωσε η Μαρία Στεφανοπούλου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 6,02 μέτρα. Η νεαρή Μαριάννα Ζαφειρίδου (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας) ακολούθησε με 5,83 μ. επίδοση που είναι καλύτερη από το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Η Ιουλιάνα Ρούσσου (ΓΣ Ηλιούπολης) ήταν πρώτη στη δεύτερη σειρά των 800 μ. με 2.20.62, ενώ η Γεωργία Δεσπολλάρη (ΠΑΟ) έκανε χαλαρή κούρσα στην πρώτη προκριματική κούρσα των 800 μ. με 2.17.62.

Την καλύτερη επίδοση στον προκριματικό των 800 μ. σημείωσε ο αθλητής της κατηγορίας Κ20, Γιώργος Σπανουδάκης (ΓΣ Ηλιούπολης) με 1.56.81. Ο Γιώργος Ματζαρίδης (Πολυνίκης Ορεστιάδας) ήταν νικητής στη δεύτερη σειρά των 800 μ. 1.57.12. Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης (Σητειακός) ήταν νικητής στην πρώτη σειρά των 800 μ. με 1.58.83.

Στη δεύτερη σειρά των ψηλών εμποδίων η Νεάνιδα Μάρθα Νεαμονίτη (ΟΦΚΑ Σέρρες) πέτυχε 8.79, όσο και η νικήτρια της τρίτης σειράς, Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑΚ), που σκόνταψε στο τελευταίο εμπόδιο.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΓΣ Ηλιούπολης) μετά τον τραυματισμό στην αρχή επέστρεψε σήμερα στη δράση με 8.34 στον προκριματικό των ψηλών εμποδίων. Η αθλήτρια είναι σε τροχιά πρόκρισης στο Παγκόσμιο της Γλασκόβης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο τελικός στη σφαιροβολία των γυναικών θα γίνει απευθείας. Το απογευματινό πρόγραμμα των αγώνων θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 1 (19.00- 21.00).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος