fbpx

Σχολικό πρωτάθλημα: Οι λίστες συμμετοχής για τη Γ’ φάση

Σχολικό πρωτάθλημα: Οι λίστες συμμετοχής για τη Γ’ φάση

Μετά την ολοκλήρωση της Β΄φάσης των αγώνων στους ομίλους ανά την Ελλάδα το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τους προκριθέντες αθλητές και τις προκριθείσες αθλήτριες για κάθε αγώνισμα.

Μόνο στα σύνθετα και στο βάδην θα ανακοινωθούν μεταγενέστρα από το υπουργείο οι τελικές λίστες καθώς δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα στον 5ο και τον 6ο όμιλο. Θυμίζουμε ότι την πρόκριση πήραν οι νικητές σε κάθε έναν από τους 7 ομίλους, ενώ η Κύπρος έχει δικαίωμα να στείλει από έναν/μία αθλητή/ρια σε κάθε αγώνισμα. Οι υπόλοιπες θέσεις για να συμπληρωθεί η δωδεκάδα της Γ’ φάσης κρίθηκαν βάσει καλύτερων επόμενων επιδόσεων.

Από τις επιδόσεις που σημειώθηκαν στη Β’ φάση υπήρχαν κάποιες που ξεχώρισαν. Από τους μαθητές ξεχώρισαν το 21.88 του Πέτρου Παπαγιάννη στα 200μ, το 68.38μ τοου Κυριάκου Γουμενάκη στη σφυροβολία, το 55.77 του Παύλου Τζαμτζή στη δισκοβολία, το 67.58μ του 16χρονου Απόστολου Τζαμτζή στη σφυροβολία, το 19.63μ του Δημήτρη Αντωνάτου στη σφαιροβολία και το 15.47μ του Γιώργου Γρέψιου στο τριπλούν. Στις μαθήτριες ξεχώρισαν το 2:12.07 της Ιουλιάνας Ρούσσου στα 800μ, το 7:09.65 της Βερονίκης Μπουγά στα 2000μ στιπλ, το 15.06 της Μαρίας Ραφαηλίδου στη σφαιροβολία και το 60.55μ της Παρασκευής Πούλλη στη σφυροβολία. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι πολλά φαβορί για τη νίκη έκαναν απλά ένα πέρασμα στη Β’ φάση χωρίς να πιεστούν περισσσότερο. Μεταξύ αυτών ήταν Ηλιάνα Τριανταφύλλου και ο Παύλος Κριαράς στο επί κοντώ αλλά και η Νικολέττα Μιχαηλίδου στο ύψος.

Η τελική φάση του σχολιού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο στάδιο της Ελευθερούπολης στην Καβάλα μεταξύ 4 και 5 Μαΐου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος