fbpx

39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Κορυφαίος ο Γκελαούζος στον Μαραθώνιο και στον ΗμιΜαραθώνιο της Ελλάδας για το 2022

39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Κορυφαίος ο Γκελαούζος στον Μαραθώνιο και στον ΗμιΜαραθώνιο της Ελλάδας για το 2022

Ο Κώστας Γκελαούζος είναι ο κορυφαίος, τόσο στον Μαραθώνιο, όσο και στον Ημιμαρθώνιο για το 2022 στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις λίστες με τους 50 καλύτερους αθλητές/αθλήτριες, που παρουσιάζει ο ΣΕΓΑΣ, ενόψει του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο Κώστας Γκελαούζος είχε επίδοση 2 ώρες 14 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα στις 25 Σεπτεμβρίου στον Διεθνή Μαραθώνιο του Βερολίνου, επίδοση που είναι και ατομικό του ρεκόρ, ενώ στην διάρκεια του ίδιου αγώνα, το «πέρασμα» στον Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ.) σε 1 ώρα 6 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα είναι η καλύτερη αντίστοιχα επίδοση φέτος για την Ελλάδα.

Σημειώνουμε ότι ο πρωταθλητής μας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα είναι στην εκκίνηση του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας με στόχο την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα, την 2η στον διεθνή αγώνα και την κατάρριψη του ρεκόρ διαδρομής από Έλληνα αθλητή.

Στον Μαραθώνιο Γυναικών κορυφαία μέχρι σήμερα για το 2022 είναι η Ντενίζ Δημάκη με επίδοση 2:54:50, που το πέτυχε στον Διεθνή Μαραθώνιο του Βερολίνου στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ στον ΗμιΜαραθώνιο στην κορυφή είναι η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου με επίδοση 1:18:12, που κατέγραψε στον Διεθνή νυχτερινό ΗμιΜαραθώνιο της Θεσσαλονίκης στις 15 Οκτωβρίου.

Οι πίνακες με τους καλύτερους/καλύτερες σε Μαραθώνιο και ΗμιΜαραθώνιο στην Ελλάδα για το 2022

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος