fbpx

Κύπελλο Ανώμαλου δρόμου: Ξεχωρίζουν οι Αναγνώστου, Γκελαούζος, Καραΐσκος, Τάσσης, Σταμούλη – Όλες οι συμμετοχές (pics)

Κύπελλο Ανώμαλου δρόμου: Ξεχωρίζουν οι  Αναγνώστου, Γκελαούζος, Καραΐσκος, Τάσσης,  Σταμούλη – Όλες οι συμμετοχές (pics)

Στο προπονητικό κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων μεταφέρεται η δράση του στίβου, καθώς την Κυριακή (20/11) διεξάγεται το Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου.

Να σημειωθεί ότι, η διοργάνωση θα είναι κριτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα γίνει τον επόμενο μήνα στο Τορίνο.

Περίπου 600 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση, με την κατηγορία των Κ16 να είναι αυτή με τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Στους άνδρες (10.000μ.) έχουν δηλώσει συμμετοχή μεταξύ άλλων ο Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας) που πρόσφατα κέρδισε τα 10χλμ. στον Μαραθώνιο της Αθήνας. Ακόμη ο Γιώργος Τάσσης (ΓΣ Σπαρτιατικός), ο Κώστας Γκελαούζος (Παναθηναϊκός), ο Παναγιώτης Καραΐσκος (ΠΓΣ) και ο Γιώργος Σταμούλης (ΑΟ Π. Φαλήρου).

Στα αγόρια (Κ20, 6.000μ.) τον πρώτο λόγο έχει ο Πέτρος Παπαϊωάννου (ΠΓΣ), ενώ δυνατός είναι και ο Αλέξανδρος Σκούρτης (ΑΕ Ολυμπιάς). Στην Κ23 ανδρών (8.000μ.) φαβορί είναι ο Νέστορας Κολιός (ΑΓΣ Ιωαννίνων) που κέρδισε πρόσφατα τα 5χλμ. στο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Οι συμμετοχές ανά κατηγορία

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος