fbpx

Έρχεται “τιτανομαχία” Κράουζερ-Κόβακς στη Νέα Υόρκη!

Έρχεται “τιτανομαχία” Κράουζερ-Κόβακς στη Νέα Υόρκη!

Οι δύο αναμφίβολα κορυφαίοι αθλητές της σφαιροβολίας των τελευταίων ετών, ο Ράιαν Κράουζερ και ο Τζο Κόβακς θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν για άλλη μία φορά αντιμέτωποι τον ερχόμενο Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, οι δύο Αμερικανοί επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο μίτινγκ κλειστού στίβου Millrose Games, στο πλαίσιο του Gold Tour της World Athletics, που θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για άλλη μία μάχη ανάμεσα στους δύο αθλητές που έχουν μοιραστεί τις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και του 2021, όπως και στα δύο τελευταία Παγκόσμια Πρωταθλήματα, το 2019 και το 2022. Φυσικά, μεταξύ των δύο τον πρώτο λόγο έχει παραδοσιακά ο 30χρονος Κράουζερ.

Όντας χρυσός Ολυμπιονίκης στις δύο τελευταίες διοργανώσεις και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ με βολή στα 23.37μ., ο Κράουζερ είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε κάθε αγώνα που συμμετέχει. Στόχος του Αμερικανού είναι και φέτος να έχει μία σταθερή σεζόν και φυσικά να δημιουργήσει το απαραίτητο μομέντουμ ενόψει του 2024 και των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος