fbpx

Τοποθετήθηκε ο Γκελαούζος για την υπόθεση ντόπινγκ

Τοποθετήθηκε ο Γκελαούζος για την υπόθεση ντόπινγκ

Στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ ότι το Α’ δείγμα του του Κώστα Γκελαούζου σε έλεγχο ντόπινγκ που είχε γίνει τον Οκτώβριο βρέθηκε θετικό. Ο ίδιος αρνήθηκε δημόσια κάθε εμπλοκή και έσπευσε να προχωρήσει τη διαδικασία ανάλυσης του Β’ δείγματος ώστε να μπορέσει να στηρίξει την αθωότητά του. Σήμερα, Τρίτη 14/2, έσπασε τη σιωπή που διατηρούσε όλο αυτό το διάστημα με την εξής δήλωση για μία περίπτωση ίδια με τη δική του:

«Τρεις μήνες σχεδόν δεν έχω μιλήσει καθόλου ούτε έχω αναφέρει τίποτα για ό,τι αφορά στην υπόθεσή μου. Παράλληλα με τη δική μου υπόθεση υπήρχε και μία ολόιδια στην Αυστραλία με έναν αθλητή όπου το δείγμα του λήφθηκε στις 9 Οκτωβρίου, 20 Οκτωβρίου ήταν το δικό μου. Όλα τα στοιχεία είναι ακριβώς ίδια και στις δύο υποθέσεις. Atypical Finding το δικό μου, atypical Finding το δικό του. Σήμερα ο Αυστραλός αθωώθηκε επίσημα από την Αυστραλιανή Ομοσπονδία Αντί-ντόπινγκ. Έδωσα τον φάκελό μου σε δύο ξεχωριστές ιατρικές ομάδες, αιματολογίας και τοξικολογίας, και οι δύο βρήκαν τα στοιχεία μου αρνητικά. Τα στοιχεία που έχω συλλέξει και θα καταθέσω τις επόμενες μέρες αποδεικνύουν αυτό που εγώ έχω πει από την αρχή».

Πρέπει να αναφερθεί ότι ένα στοιχείο της τοποθέτησής του Γκελαούζου είναι ανακριβές καθώς μέχρι στιγμής ο Μπολ δεν έχει αθωωθεί επίσημα από την υπηρεσία αντι-ντόπινγκ της Αυστραλίας και η έρευνα είναι σε εξέλιξη, όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος