fbpx

Πανελλήνιο κλειστού 2023: Ξανά Γκαραγκάνης στα 200μ με νέο ρεκόρ

Πανελλήνιο κλειστού 2023: Ξανά Γκαραγκάνης στα 200μ με νέο ρεκόρ

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης από τον 4ο διάδρομο υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κερδίσει πέρυσι και μάλιστα με νέο ατομικό ρεκόρ. Με 21.17 βελτίωσε το 21.27 από την ημερίδα της προηγούμενης εβδομάδας και παρέμεινε στην 10η θέση όλων των εποχών.

Φετινό ρεκόρ σημείωσε ο Παναγιώτης Τριβυζάς με 21.37 και το χάλκινο ο νεαρός Πέτρος Παπαγιάννης με 21.76. Ο 18χρονος αθλητής βρέθηκε πολύ κοντά στο όριο πρόκρισης για την Ιερουσαλήμ, το οποίο είναι 21.60.

«Δε θέλω να είμαι αχάριστος, είμαι ευχαριστημένος από το χρόνο. Μου άρεσε εξίσου ο 4ος διάδρομος, δεν είχα τρέξει ποτέ εκεί. Είχα πολύ καλό συναγωνισμό και με τον Παναγιώτη και βγήκε ένας καλός χρόνος. Από εδώ και πέρα ο στόχος είναι ο ανοιχτός. Με συνεννόηση και καλή συνεργασία με τον Νάσο (Γκαβέλα) θα συνδυάσω το ατομικό με τις κούρσες μας. Θα έλεγα ότι ο μεγαλύτερος στόχος είναι το ευρωπαϊκό ομάδων στα 200μ, τα οποία μου ταιριάζουν θεωρώ πολύ. Την Παρασκευή 24/2 φεύγω για αγώνες 100μ στον Κατάρ μαζί με το Νάσο, το πρώτο γκραν πρι για τη φετινή χρονιά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος