fbpx

Παπαδοπούλου: «Έχω ένα καλό προαίσθημα»

Παπαδοπούλου: «Έχω ένα καλό προαίσθημα»

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου, 12η στα 20χλμ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μονάχου το 2022 θα κάνει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 20χλμ βάδην στο Άστρος Κυνουρίας το πρώτο της 20άρι 6 μήνες μετά το ευρωπαϊκό, μετά από άπειρες ώρες φυσικοθεραπείας, αποκατάστασης και υπομονής για να υποχωρήσουν οι τραυματισμοί στο ισχίο της.

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου έχει δει αισθητή διαφορά από όταν επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αυστραλία. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες φυσικοθεραπευτές του προπονητή της αφού όχι μόνο έκαναν τον μόνιμο πόνο της υποφερτό, αλλά μπόρεσαν μέσα σε μικρό διάστημα να την βοηθήσουν να επιστρέψει στις προπονήσεις του βάδην μετά από τον Αύγουστο και το ευρωπαϊκό.

Η ίδια είχε κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τη φυσική της κατάσταση όλους αυτούς του μήνες με πιλάτες, κολύμπι, λίγο τρέξιμο και ειδικές ασκήσεις, ενώ από τον Ιανουάριο και μετά μπόρεσε να βαδίσει ξανά για να ανακτήσει την αίσθηση, την τεχνική και το ρυθμό. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού μπήκε φοβισμένη αλλά τερμάτισε στη 2η θέση σε καλό χρόνο και με ένα μεγάλο χαμόγελο καθώς παρέμεινε υγιής και έδειξε -πρώτα στον εαυτό της- ότι είναι επιτέλους στην φάση της επανόδου.

Η 26χρονη τόνισε στο ApexSports.gr πριν από τον κρίσιμο αγώνα της για τη συνέχεια της σεζόν τα εξής: «Έχω δυναμικό mindset πριν από τον αγώνα, στις τελευταίες προπονήσεις έχω νιώσει πολύ καλά. Απλά δεν έχουμε βγάλει πολλά προγράμματα γρήγορα ώστε να έχω εμπιστοσύνη στα πόδια μου για κάποιο συγκεκριμένο ρυθμό. Έχω κάνει αρκετές χιλιομετρικές προοπονήσεις αλλά μου λείπει το κομμάτι της ταχύτητας. Για εμάς το 20άρι είναι η γρήγορη κούρσα Δεν ξέρω τι μπορώ να περιμένω από αυτό τον αγώνα σε θέμα επίδοσης. Θα ξεκινήσω συντηρητικά και μέσα στην κούρσα θα δω πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου και πως θα πάνε οι συναθλήτριές μου και θα πράξω ανάλογως ως προς την τακτική. Έχω όμως ένα καλό προαίσθημα, είμαστε σε ένα γνώριμο τόπο που κάνουμε την προετοιμασία μας κάθε χρόνο και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Η Παπαδοπούλου θα αγωνιστεί κόντρα στις αγαπημένες της συναθλήτριες Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Κυριακή Φιλτισάκου και Έφη Κουρκουτσάκη για τον βάθρο των γυναικών. Ο αγώνα είναι ιδιαίτερα σημαντικός για όλες καθώς ως εθνικό πρωτάθλημα είναι υψηλά στην αξιολόγηση για το World ranking.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος