fbpx

Kip Keino Classic: Πρεμιέρα για Φραντζεσκάκη – Οι αντίπαλοί του στην Κένυα

Kip Keino Classic: Πρεμιέρα για Φραντζεσκάκη – Οι αντίπαλοί του στην Κένυα

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης βρίσκεται στο Ναϊρόμπι της Κένυας και σε λίγες ώρες θα μπει στον κλωβό του σταδίου για να ρίξει τις πρώτες του βολές για το 2023.

Ο Χανιώτης αθλητής πέρυσι είχε κατακτήσει την 3η θέση με 77.19μ στην πρώτη του εμφάνιση στη διοργάνωση, πίσω από τον Πολωνό Βόϊτσεχ Νοβίτσκι και τον Ουκρανό Μικάϊλο Κόχαν που είχαν ρίξει 81.43μ και 77.80μ αντίστοιχα.

Φέτος θα ανανεώσει το ραντεβού του και με τους δύο, ενώ στους πολύ αξιόλογους αντιπάλους έχει προστεθεί και ο Καναδός Ίθαν Κάτζμπεργκ ο οποίος φέτος έχει ρίξει ήδη ατομικό ρεκόρ με 78.41μ. Ο Ισλανδός Χίλμαρ Ομ Γιόνσον και ο Ούγγρος Ντονάτ Βάργκα κλείνουν μία καλή εξάδα, ενώ παρών στον αγώνα θα είναι και ο Κενυάτης Ντομινίκ Ανγκίντι Αμπουντά.

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη φέτος είχε περίεργο χειμώνα με πολύ καλή προετοιμασία αλλά και μία ασθένεια που τον κράτησε πίσω. Έχει ξεμπερδέψει από πέρυσι όμως με το όριο για το παγκόσμιο της Βουδαπέστης και εκεί θα πρέπει να κάνει την κορύφωση της χρονιάς. Ο αγώνας της σφυροβολίας ξεκινά στις 16:26 και θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV (COSMOTE Sport 7HD).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος