fbpx

Τρις πρωταθλητής BIG10 ο Ζάλτος, σταθερότητα από Πολυχρονίου και Λαβασά

Τρις πρωταθλητής BIG10 ο Ζάλτος, σταθερότητα από Πολυχρονίου και Λαβασά

Ο Κώστας Ζάλτος συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στη σεζόν που δείχνουν ικανές να τον φτάσουν μέχρι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο Έλληνας αθλητής αγωνίστηκε στο περιφερειακό κολεγιακό πρωτάθλημα BIG10 στο ΜπλούμIνγκντον της Ιντιάνα και κατέλαβε την πρώτη θέση στη σφυροβολία με βολή στα 74.93 μέτρα.

Ο αθλητής ξεκίνησε με 70.48μ και συνέχισε διαδοχικά στα 73.14μ, 73.35μ, 72.81μ, 73.29μ και σημείωσε την μεγαλύτερη βολή στην τελευταία του προσπάθεια. Ο Ζάλτος θα συνεχίσει τους αγώνες του στις ΗΠΑ κι αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο. Ο αθλητής πριν περίπου 15 ημέρες πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 75.27 μέτρα.

Ο Νίκος Πολυχρονίου αγωνίστηκε στην περιφέρεια PAC12 στην Καλιφόρνια κι είχε κι αυτός πολύ καλή παρουσία. Ο αθλητής κατέλαβε την δεύτερη θέση στη σφυροβολία με 71.02μ και συνέχισε κι αυτός με καλές βολές την παρουσία του στη σεζόν. Ο Πολυχρονίου ανήκει στην κατηγορία Κ23 και θα διεκδικήσει τη διάκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας του με δεδομένο το ατπμικό ρεκόρ των 72.58μ που έχει πετύχει φέτος.

Η Δάφνη Λαβασά στην περιφέρεια ACC στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνα δεν μπόρεσε μεν να περάσει στον τελικό των 1500μ, σημείωσε δε για ακόμα μία φορά αξιόλογο χρόνο με 4:23.59, κοντά στο ατομικό ρεκόρ του 4:22.24 που έχει από φέτος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος