fbpx

Τεντόγλου: «Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, έβγαλα φωτογραφία με τους μισούς που ήρθαν εδώ»

Τεντόγλου: «Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, έβγαλα φωτογραφία με τους μισούς που ήρθαν εδώ»

Αρκετά εντυπωσιασμένος με την έκβαση του Piraeus Streel long Jump του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά έμεινε ο Μίλτος Τεντόγλου, που έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσέλευση του κόσμου.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δήλωσε πως είναι ο καλύτερος street αγώνας που έχει δώσει ποτέ, πως δυσκολεύτηκε αρχικά με τον τάπητα, όπως όλοι οι αθλητές, ενώ δεν έχει μεγάλες βλέψεις για την επίδοσή του, μιας και είναι αρχή της σεζόν.

Παράλληλα, ο Μίλτος έκανε και ένα σχόλιο για τους λεπτομερείς ελέγχους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στα ρεκόρ, θεωρώντας πως είναι υπερβολικά ευαίσθητη, και πως αυτές οι ενέργειες δε βοηθούν τους νέους αθλητές.

«Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Έχω πάει δύο φορές σε αγώνες street στο εξωτερικό και μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτός ήταν ο καλύτερος με διαφορά. Επειδή δεν είναι κανονικό στάδιο, όλοι οι αθλητές δυσκολευτήκαμε με τον τάπητα.

Η αλήθεια είναι ότι σαν επίδοση κάπου εκεί το περίμενα. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί είμαστε στην αρχή της σεζόν. Έχω βγάλει φωτογραφία σίγουρα με τους μισούς που ήρθαν σήμερα εδώ».

«Τώρα έχω μπροστά μου μια σειρά αγώνων που συνεχίζονται με το Diamond League στο Παρίσι. Θα έχω δυνατούς αντιπάλους, οπότε στόχος μου είναι να κερδίζω.

Νομίζω πως η Παγκόσμια ομοσπονδία έχει γίνει υπερβολικά ευαίσθητη. Ελέγχει πλέον τα πάντα, πολλά περισσότερα από πριν και για ένα απλό ρεκόρ χρειάζονται χίλιες πιστοποιήσεις. Αυτό είναι άδικο για τους νέους αθλητές»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος