fbpx

Αυλαία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 σε Χαλκίδα και Ελευθερούπολη

Αυλαία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 σε Χαλκίδα και Ελευθερούπολη

Το μέλλον του ελληνικού στίβου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για αθλητές και αθλήτριες μέχρι 16 ετών, που έγινε σε δύο ομίλους, στην Ελευθερούπολη και τη Χαλκίδα και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18/06.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση ήταν αξιοσημείωτη με εκατοντάδες παιδιά των μικρών ηλικιών να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να απολαμβάνουν το μικρότερο ηλικιακά πρωτάθλημα.

Τα παιδιά κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες με τον καιρό να είναι αρκετά άστατος για τα δεδομένα της εποχής. Στην Ελευθερούπολη έγινε ο Βόρειος Όμιλος με την ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων να αναδεικνύεται νικήτρια στα αγόρια με 92 βαθμούς, τον ΓΣ Σερρών να ακολουθεί με 82 και τον Πελασγό Λάρισας να είναι τρίτος με 71 βαθμούς.

Ο ΑΓΣΙ ήταν πρώτος και στα κορίτσια με 116 και ακολούθησαν ΓΣ Νίκη Βόλου (64) και ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης (56).

Στη Χαλκίδα, όπου συμμετείχαν τα σωματεία του Νοτίου Ομίλου, πρωταθλητής στα αγόρια αναδείχθηκε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 63 βαθμούς και ακολούθησε ο ΑΣ Έφηβος Χίου με 44 και ο ΣΑΚΑ με 43 βαθμούς.

Στα κορίτσια ο ΓΣ Κερατσινίου ήταν πρώτος με 56 και οριακά πίσω του ακολούθησαν ο ΑΟ Κάλλιστος με 52 στη δεύτερη θέση, ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν με 50 βαθμούς ο ΑΟ Φιλοθέης και ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα αποτελέσματα σε ατομικό επίπεδο στον ιστότοπο https://www.segas.gr/panellinio-protathlima-agorion-korit/.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος