fbpx

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στις ΗΠΑ νεαρός σπρίντερ της Τζαμάικα

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στις ΗΠΑ νεαρός σπρίντερ της Τζαμάικα

Πολύ βαριά και στενάχωρη είδηση για τον στίβο και τον αθλητισμό της Τζαμάικα γενικότερα. Ο 23χρονος πρωταθλητής των 100 μέτρων Μάριο Χέσλοπ έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα στις ΗΠΑ, όπου είχε μεταγκατασταθεί.

Ο Χέσλοπ οδηγούσε τη μηχανή του στο Σόμερσετ του Νιου Τζέρσεϊ (μία Infiniti Q50S του 2013, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ) όταν για αδιευκρίνιστο, προς το παρόν, λόγο, έχασε τον έλεγχό της. Η μηχανή συγκρούστηκε δυνατά με δεύτερο όχημα και στη συνέχεια ενεπλάκη στη σύγκρουση και τρίτο όχημα

Ο Χέσλοπ ήταν στη ζωή όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά το μοιραίο δεν μπορούσε ν’ αποφευχθεί και υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος μεταφέρθηκε επίσης εσπευσμένα στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκαν τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος φέρεται να ήταν καλά και να μη χρειάστηκε φροντίδα στο σημείο του τροχαίου.

Ο ταλαντούχος σπρίντερ αγωνιζόταν με το πανεπιστήμιο της Φλόριντα στα κολεγιακά πρωταθλήματα και είχε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μπορεί να είχε μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, αλλά συνέχιζε να εκπροσωπεί την Τζαμάικα σε διεθνείς διοργανώσεις. Το ατομικό του ρεκόρ 10.12 στα 100 μέτρα αρκεί για να δείξει ότι ήταν ένας πολλά υποσχόμενος σπρίντερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος