fbpx

Παγκόσμιο: Με Ντρισμπιώτη και Φιλτισάκου, αλλά χωρίς Παπαδοπούλου τα 20χλμ. βάδην γυναικών

Παγκόσμιο: Με Ντρισμπιώτη και Φιλτισάκου, αλλά χωρίς Παπαδοπούλου τα 20χλμ. βάδην γυναικών

Η δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης ξεκίνησε σήμερα με τα 20χλμ. βάδην των Γυναικών με τη συμμετοχή δύο Ελληνίδων.

Η Αντιγόνη Ντριμπιώτη και η Κυριακή Φιλτισάκου πήραν θέση εκκίνησης στο αγώνισμα, όχι όμως και η Χριστίνα Παπαδοπούλου που είχε έντονη ενόχληση στο γόνατο. Η αθλήτρια από την περασμένη εβδομάδα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο αποδείχθηκε αρκετό να την κρατήσει εκτός διοργάνωσης. Τα κορίτσια βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στην πλατεία Ηρώων για ην εκκίνηση που δόθηκε στις 07.15 ώρα Βουδαπέστης. Η Ντρισμπιώτη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμα το 2022 είναι σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

“Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να πάρω μέρος στον αγώνα, δυστυχώς δεν ήταν δυνατό να αγωνιστώ με αυτό τον πόνο. Σίγουρα είμαι στεναχωρημένη που έχασα τη διοργάνωση, ωστόσο έχω πολύ δίψα και όρεξη και πιστεύω θα δούμε πολύ καλές επιδόσεις του χρόνου ενόψει του Ευρωπαϊκού και των Ολυμπιακών Αγώνων. Καλή επιτυχία στην Αντιγόνη και στην Κυριακή. Είπε στην Αντιγόνη το πρωί πως σήμερα αγωνίζεται και για μένα”, είπε η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος