fbpx

Παγκόσμιο: Γυναικείο… άρωμα για την Ελλάδα την 3η ημέρα

Παγκόσμιο: Γυναικείο… άρωμα για την Ελλάδα την 3η ημέρα

Με τρεις γυναίκες θα μπει η Ελλάδα στους αγώνες της 3ης ημέρας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, τη Δευτέρα (21/8).

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στεφανίδη θα βρεθεί σε έναν ακόμη προκριματικό (19:40) αγώνα σε μεγάλη διοργάνωση. Η έμπειρη ελληνίδα άλτρια έχει φέτος καλύτερη επίδοση στα 4,62 μ. και το όριο για τον τελικό του επί κοντώ είναι στα 4,65 μέτρα. Η αθλήτρια που προπονείται με τον Μίτσελ Κρίερ θα αγωνιστεί στο Β’ προκριματικό γκρουπ μαζί με 17 ακόμη αθλήτριες. 

Στο Α’ γκρουπ θα κάνει την προσπάθεια της η Ελένη Πόλακ, που έχει καλύτερη φετινή επίδοση στα 4,46 μ.. Η άλτρια του Μανώλη Καράγιαννη θα κάνει την προσπάθεια της, ώστε να βρεθεί στον τελικό του επί κοντώ. Στο Α’ γκρουπ θα πάρουν μέρος 19 αθλήτριες. 

Τέλος, στις 19:50 είναι προγραμματισμένος ο προκριματικός των 400 μ. με εμπόδια, όπου η χώρας μας θα εκπροσωπηθεί από τη Δήμητρα Γναφάκη, που θα διεκδικήσει την είσοδο της στον ημιτελικό. Η αθλήτρια που προπονείται με τον Μιχάλη Μανουσάκη θα αγωνιστεί στην πέμπτη προκριματική σειρά από τον ένατο διάδρομο. Έχει φετινό ρεκόρ στα 56.24 και την πρόκριση για τον ημιτελικό παίρνουν οι τέσσερις πρώτες από κάθε σειρά και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι από τις πέντε προκριματικές σειρές. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος