fbpx

Diamond League: Ο Μίλτος Τεντόγλου τελειώνει τη σεζόν στη Ζυρίχη

Diamond League: Ο Μίλτος Τεντόγλου τελειώνει τη σεζόν στη Ζυρίχη

Η Ζυρίχη αποτελεί το πρώτο μεγάλο ραντεβού μετά από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί από καιρό η υπέροχη πόλη διοργανώνει το καθιερωμένο της μίτινγκ για τα Diamond League 2023, θα πάρει τη λάμψη κορυφαίων αθλητών την Πέμπτη 31/08 και ανάμεσά τους θα είναι και ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους θα κυνηγήσει πρωτιά και υψηλή επίδοση με δυνατό συναγωνισμό. Πέρσι τέτοια εποχή είχε πάρει τη 2η θέση στην Ελβετία, τώρα θα επιδιώξει το κάτι παραπάνω, πάντως αυτός θα είναι ο τελευταίος του αγώνας στη σεζόν καθώς δεν αναμένεται να πάρει μέρος στον τελικό του θεσμού στο Όρεγκον.    

Ο Τεντόγλου, νικητής στον περσινό τελικό του Diamond League, δεν θέλει να καταπονηθεί περισσότερο και αποφάσισε να μην κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι στις ΗΠΑ για τον τελικό που είναι προγραμματισμένος το διήμερο 16-17/9.

Στη Ζυρίχη πάντως, θα δώσει έναν ακόμη καλό αγώνα με αντιπάλους, μεταξύ άλλων, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2019 Τάτζαϊ Γκέιλ (Τζαμάικα), τον 3ο  στο Παγκόσμιο του 2022 Σίμον Εχάμερ (Ελβετία), τον 4ο στη Βουδαπέστη Κέρι ΜακΛάουντ (Τζαμάικα) και τον Ιταλό πρωταθλητή Ευρώπης Κ20, Ματία Φουρλάνι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος