fbpx

Προετοιμασία στη Νότια Αφρική για Τζένγκο και Φραντζεσκάκη

Προετοιμασία στη Νότια Αφρική για Τζένγκο και Φραντζεσκάκη

Τρία διαφορετικά γκρουπ Ελλήνων πρωταθλητών θα βρεθούν στη Νότια Αφρική τον ερχόμενο Δεκέμβριο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς το κλίμα είναι εξαιρετικό για προπονήσεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Εκτός από τον Μίλτο Τεντόγλου, που τώρα βρίσκεται στην Αττάλεια της γειτονικής Τουρκίας, μετά θα συνεχίσει στην Κύπρο, και μετά θα ταξιδέψει για τη Νότια Αφρική, άλλοι δύο Έλληνες πρωταθλητές θα ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο, για την έναρξη των προπονήσεών τους για το 2024.

Ο λόγος για τους Χρήστο Φραντζεσκάκη και Ελίνα Τζένγκο. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη θα ταξιδέψει πρώτα στην Κύπρο τον Νοέμβριο, για να προπονηθεί εκεί για έναν μήνα περίπου, και μετά θα βρεθεί στη Νότια Αφρική για άλλες 25 μέρες.

Παράλληλα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό θα βρεθεί στην ίδια χώρα τον ίδιο μήνα, για να βγάλει ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της εκεί. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές σεζόν της, μιας και πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης U23 ενώ αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος