fbpx

Τεντόγλου: «Θα έκανα tik tok dance ή tik tok challenge με τον πρωθυπουργό» (video)

Τεντόγλου: «Θα έκανα tik tok dance ή tik tok challenge με τον πρωθυπουργό» (video)

Μετά την προβολή του πρώτου μέρους της συνέντευξης του Μίλτου Τεντόγλου στο Open, σήμερα προβλήθηκε και το δεύτερο μέρος της. Ο 25χρονος Έλληνας αθλητής αναφέρθηκε στα μετάλλιά του, στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην προσωπική του ζωή, αλλά και στον πρωθυπουργό.

Μιλώντας για τα μετάλλιά του, είπε: «Το αγαπημένο μου μετάλλιο, από άποψη ομορφιάς, είναι αυτό από το Τόκιο. Είναι Ολυμπιακό μετάλλιο, αλλά δεν το λέω μόνο γι’ αυτό.

Μετά μ’ αρέσει ένα από τα Ευρωπαϊκά, όπως αυτό της Γλασκόβης, που είναι ορθογώνιο. Απλά το Ολυμπιακό μετάλλιο είναι το πιο καλοσχεδιασμένο. Είναι πολύ όμορφο μετάλλιο, είναι βαρύ, και θα δούμε το επόμενο πως θα’ ναι».

Στην ερώτηση με τι θα ήταν ευχαριστημένος από το Παρίσι, είπε: «Μία καλή επίδοση θέλω, και ας μη φέρει το χρυσό. Ας βγω και δεύτερος και τρίτος, και αυτά Ολυμπιακά μετάλλια είναι. Έχω ήδη κερδίσει μια φορά, οπότε το να βγω δεύτερος μ’ αυτό που θέλω είναι φανταστικό.

Αυτό θα σημαίνει επίσης πως για να τερματίσει ο αντίπαλός μου πρώτος πάει να πει ότι έκανε περισσότερα από εμένα, οπότε έτσι το αγώνισμα θα έχει φτάσει πολύ ψηλά».

Σχετικά με το πως είναι ο ίδιος στην προσωπική του ζωή, είπε: «Με τους στενούς μου φίλους είμαι πολύ διαφορετικός σαν άνθρωπος, και φυσικά αυτή τη μεριά του εαυτού δε μπορώ να τη δείξω σε κάποιον που δε ξέρω καλά.

Με τους φίλους μου είμαι εντελώς διαφορετικός. Είμαι το πιο έξαλλο παιδί, λέω τις μεγαλύτερες χαζομάρες, γενικά δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως αλλιώς, είμαι μόνο με τους φίλους μου έτσι».

Τέλος, για το ποιον ηθοποιό θα καλούσε για φαγητό, είπε πως θα καλούσε την Έμιλι Ραντ, ενώ σε περίπτωση που έκανε tik tok με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Μίλτος είπε πως θα έκαναν tik tok challenge ή tik tok dance.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος