fbpx

Κυριαζής: «Δε μου αρκεί η πρόκριση μέσα από τα Ranking, θέλω να πετύχω τα όρια»

Κυριαζής: «Δε μου αρκεί η πρόκριση μέσα από τα Ranking, θέλω να πετύχω τα όρια»

Έχει θέσει ήδη ψηλά τους στόχους του για τη νέα χρονιά ο Γιάννης Κυριαζής, που ευελπιστεί να αγωνιστεί τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Ο Έλληνας αθλητής στο ακόντιο θα αναχωρήσει για την Κύπρο το ερχόμενο διάστημα για προετοιμασία.

«Οι στόχοι μου είναι πάντα υψηλοί. Δε θέλω απλώς να βρεθώ στις διοργανώσεις, αλλά να διεκδικήσω τη συμμετοχή στους τελικούς. Η περασμένη ήταν μια περίεργη χρονιά. Είχα άγχος ειδικά στους πρώτους αγώνες.

Επίσης, το 2023 πειραματιστήκαμε λίγο με τους αγώνες, λόγω της ενόχλησης που είχα στους προσαγωγούς. Τώρα είμαι υγιής και δεν έχω το άγχος του τραυματισμού. Σε κάθε περίπτωση δε μου αρκεί να πετύχω την πρόκριση μέσα από το Ranking, αλλά θέλω να πετύχω τα όρια».

«Στις 10/12 θα αναχωρήσουμε για Κύπρο, όπου θα μείνουμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Αναμένεται να κάνουμε μία ακόμη προετοιμασία τον Μάρτιο. Θέλω τον Φεβρουάριο να είμαι σε καλή κατάσταση. Σκέφτομαι μήπως αγωνιστώ στο μίτινγκ της Μελβούρνης, που ανήκει στο Continental Tour Gold».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος