fbpx

Τσαταλός: «Στόχος του Κριαρά είναι ο τελικός στο Παγκόσμιο U20»

Τσαταλός: «Στόχος του Κριαρά είναι ο τελικός στο Παγκόσμιο U20»

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του Παύλου Κριαρά μίλησε ο προπονητής του, Κώστας Τσαταλός, ο οποίος ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα U20 στη Λίμα. Ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ στοχεύει στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά και να βελτιώσει τα ατομικά του ρεκόρ.

«Από τη Δευτέρα και για 10 μέρες θα βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη για προετοιμασία. Οι καιρικές συνθήκες στη Ρόδο δεν είναι πολύ καλές, και έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε άλματα.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δύο κλειστοί χώροι, στους οποίους θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε απρόσκοπτα την προπόνηση μας», είπε ο προπονητής του Κριαρά, Κώστας Τσαταλός και συμπλήρωσε:

«Ο στόχος της χρονιάς είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Λίμα, εκεί όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Πέρυσι είχε καλή σεζόν και κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ νεότητας.

Το ατομικό του 5,10 μ. του δίνει τη δυνατότητα να βρεθεί στην εξάδα. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι ο τελικός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιους αγώνες και στη χειμερινή σεζόν, ώστε να βρει από νωρίς το ρυθμό του».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος