fbpx

Δουβαλίδης: «Θέλω ν’ αγωνιστώ ξανά στο Ευρωπαϊκό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Δουβαλίδης: «Θέλω ν’ αγωνιστώ ξανά στο Ευρωπαϊκό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Για τη νέα σεζόν προετοιμάζεται ο Κώστας Δουβαλίδης, που τους τελευταίους μήνες βιώνει και την απώλεια του προπονητή του, Μπάμπη Σδρόλα. Με τον άνθρωπο αυτό γνώρισε τον στίβο ο 36χρονος Έλληνας αθλητής, και αναδείχθηκε ως ένας εκ των κορυφαίων της χώρας μας όλων των εποχών.

Ο Δουβαλίδης έχει ήδη προγραμματίσει την προετοιμασία του, και στοχεύει στο να συμμετάσχει ξανά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν καταφέρει και προκριθεί για το Παρίσι, θα γίνει μόλις ο δεύτερος Έλληνας αθλητής του στίβου με πέντε συμμετοχές.

«Περίεργο το διάστημα μετά το θάνατο του προπονητή μου. Πήρα το χρόνο μου, ηρέμησα και αποφάσισα να συνεχίσω με τον Αντώνη Γιαννουλάκη. Νομίζω πως είναι μια επιλογή που θα ενέκρινε και ο Μπάμπης Σδρόλας.

Επέλεξα τον Αντώνη γιατί είναι ένας προπονητής με τον οποίο έχουμε κάνει αρκετές κοινές προετοιμασία και ξέρω πως δουλεύει. Επίσης θα με βοηθήσει πολύ και η παρουσία του Μίλαν Τραΐκοβιτς με τον οποίο θα κάνουμε κοινές προπονήσεις».

«Στις 4 Ιανουαρίου θα αναχωρήσουμε για τη Νότιο Αφρική, όπου θα παραμείνουμε μέχρι τις 21 Ιανουαρίου. Θα κάνω τον πρώτο μου αγώνα στις 2 Φεβρουαρίου στο Μετς και θα επιδιώξω να αγωνιστώ στις 12 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ του Βελιγραδίου. Θα κάνω ένα δυνατό πέρασμα στη χειμερινή σεζόν.

Αν έρθει και η πρόκριση για το Παγκόσμιο θα είναι καλοδεχούμενη. Θέλω να τελειώσω την αθλητική μου καριέρα με συμμετοχή τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δε θεωρώ πως θα πάψω να λαμβάνω μέρος σε αγώνες, ωστόσο δε θα συνεχίσω να το κάνω σε υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος