fbpx

«11α Λιοφίλια»: Πρωτιά για Σταμούλη και Μπάλλα στον Άγιο Δημήτριο

«11α Λιοφίλια»: Πρωτιά για Σταμούλη και Μπάλλα στον Άγιο Δημήτριο

Τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι Κώστας Σταμούλης και Ντενίσα Μπάλλα στα «11α Λιοφίλια» που διεξήχθησαν χθες Σάββατο (16/12) στο στάδιο του Αγίου Δημητρίου. Στον αγώνα υπήρξε μεγάλη συμμετοχή αθλητών των μεσαίων αποστάσεων, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο αγώνας ήταν αποκλειστικά για τα 10.000 μ., που έχει κερδίσει τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες των αποστάσεων. Ο Κώστας Σταμούλης τερμάτισε πρώτος σε 30.01.29, ενώ ο 21χρονος αδερφός του, και έτερος αθλητής του ΓΑΣ Αγρινίου, Νίκος Σταμούλης, κατέκτησε τη δεύτερη θέση σε 30.08.81.

Οι δύο δρομείς του Μπάμπη Ποσονίδη έδειξαν σε καλή κατάσταση ενόψει της νέας χρονιάς, όπου αναμένεται να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Τρίτος στην κατηγορία των ανδρών ήταν ο 20χρονος αθλητής των στιπλ, Γιώργος Κύρτσης (Πυγμή Ευόσμου) με χρόνο 31.16.77 και νέο ατομικό ρεκόρ.

Αντίστοιχα, στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Ντενίσα Μπάλλα του ΠΓΣ με 35.55.86, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, ενώ ακολούθησε στη δεύτερη θέση η Σταματία Νούλα του ΝΓΣ Ηρακλής με 36.08.12. Την πρώτη 3άδα συμπλήρωσε η Ζωή Ανδρικοπούλου του ΑΟ Μυκόνου με 37.18.35.

Στο στάδιο του Αγίου Δημητρίου βρέθηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ώστε να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια τις προσπάθειες των δεκάδων αθλητών και αθλητριών που έτρεξαν στη διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος