fbpx

Μέρλος: «Με τρεις καλούς αγώνες μπορώ να κλείσω θέση στο Παρίσι»

Ο Μέρλος στο Ευρωπαϊκό

Με στόχο τη συμμετοχή του σε μεγάλες διοργανώσεις ξεκινάει η νέα σεζόν για τον Αντώνη Μέρλο, που φιλοδοξεί να βρίσκεται και στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πέρυσι πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στον τελευταίο του αγώνα, και οι στόχοι του είναι ακόμα πιο ψηλά για το 2024.

Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου θα ξεκινήσει στο Φεστιβάλ αλμάτων «Βαγγέλης Κουρκουτίδης» στις 13/01 στη Θεσσαλονίκη, μια εβδομάδα μετά θα αγωνιστεί σε μίτινγκ στη Λουξεμβούργο, και στις αρχές Φεβρουαρίου στη Σουηδία.

«Το μεγαλύτερο ζητούμενο είναι να σταθεροποιηθώ σε επιδόσεις στα 2,24 μέτρα. Με αυτά τα άλματα θα είμαι σε θέση να βρεθώ όχι μόνο στο Ευρωπαϊκό, το οποίο θεωρώ ρεαλιστικό στόχο, αλλά και στους Ολυμπιακούς.

Πιστεύω πως με τρεις καλούς αγώνες μπορώ να κλείσω θέση στη διοργάνωση του Παρισιού. Η προπόνηση πάει καλά και θα ξεκινήσω από την επόμενη κιόλας εβδομάδα τους αγώνες μου, προκειμένου να προσαρμοστώ σε αγωνιστικά δεδομένα.

Κάνω άλματα στο υπόγειο του ΠΑΛΕ, όπου υπάρχουν κολώνες στο σημείο που είναι τοποθετημένο του στρώμα, με αποτέλεσμα να έχω επαφή με τον πήχη στα τελευταία μου βήματα.

Σε κάθε περίπτωση αυτό έχει ως συνέχεια να χρειάζομαι λίγο παραπάνω χρόνο προσαρμογής στην έναρξη των αγώνων. Σε κάθε περίπτωση είμαι αισιόδοξος για την παρουσία μου στη χειμερινή περίοδο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος