fbpx

Αντωνιάδου: «Μεγάλος μου στόχος το Παγκόσμιο U20»

Η Αντωνιάδου στο ΣΕΦ

Το δεύτερο εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο στο Μίσιγκαν διανύει η Νικολέτα Αντωνιάδου, που ετοιμάζεται και για τον πρώτο αγωνιστικό κύκλο του 2024.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, που κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ μετ’ εμποδίων στην U18 κατηγορία, θέλει να επιστρέψει δυναμικά στη σεζόν.

Στόχος της είναι να αφήσει πίσω της τους περσινούς τραυματισμούς, και έχει θέσει ως μεγάλο στόχο της θέσει τη συμμετοχή, και σαφώς τη διάκριση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 στη Λίμα του Περού.

«Μπαίνω στο δεύτερο εξάμηνο των σπουδών μου στο Eastern Michigan University. Το πρώτο διάστημα ήταν δύσκολο, ωστόσο έχω αρχίσει και προσαρμόζομαι. Παρά τις δυσκολίες αξίζουν τόσο οι προπονήσεις όσο και οι εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι πολύ καλές.

Η φιλοσοφία τους στο κομμάτι της προπόνησης είναι λιγάκι διαφορετική εδώ. Οι προπονήσεις στην Ελλάδα ήταν καλές, αλλά διαφορετική και σίγουρα δεν ευνοούσαν οι εγκαταστάσεις να κάνουμε αυτά που θέλαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που προπονούν εδώ και τις συνθήκες που έχω.

Έχω βάλει υψηλούς στόχους για το 2024. Πάνω από όλα θέλω να είμαι υγιής, να προσαρμοστώ στις καινούργιες προπονήσεις και να φέρω αποτελέσματα με τα οποία θα είμαι επιτέλους ευχαριστημένη, γιατί πέρυσι μετά τον τραυματισμό μου η χρονιά για εμένα ήταν πολύ δύσκολη.

Σίγουρα ο μεγάλος μου στόχος για το καλοκαίρι είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Το αγωνιστικό μου πρόγραμμα θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες με αγώνες στα 60 μ. εμπ. στον κλειστό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος