fbpx

Στη Λευκωσία για προετοιμασία το γκρουπ του Καρρέ

Το γκρουπ του Σταύρου Καρρέ στη Λευκωσία για προετοιμασία

Ο Σταύρος Καρρές βρίσκεται στη Λευκωσία με το γκρουπ του για την προετοιμασία τους πριν την έναρξη των αγώνων της χειμερινής περιόδου, όπου θα μείνουν από τις 2 Ιανουαρίου μέχρι και τις 21 του μηνός.

Το γκρουπ αποτελείται από την Αναστασία Μαρινάκου (3.000/5000 μ.), τον Παναγιώτη Καραΐσκο (Μαραθώνιος), την Μαρία Κάσσου (5.000/10.000 μ.), την Ισαβέλλα Κοτσαχείλη (3.000 μ. στιπλ), τον Πέτρο Παπαϊωάννου (1.500 μ.), την Ντενίσα Μπάλλα (1.500/3.000 μ.) και τον Αθανάσιο Λιγώνη (1.500/5.000μ.).

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του έμπειρου τεχνικού προετοιμάζονται για τους αγώνες του επόμενου διμήνου με κάποιους από αυτούς να κάνουν πέρασμα στον κλειστό και κάποιους άλλους να στοχεύουν στον ανώμαλο δρόμο και τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια των 3.000 μ. και 5.000 μ. Αναστασία Μαρινάκου θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν στις 3 Φεβρουαρίου στο Μέτς, ενώ στον προγραμματισμό της είναι τόσο το Βαλκανικό, όσο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πέρασμα από τους αγώνες του χειμώνα θα κάνουν οι Παπαϊωάννου, Κοτσαχείλη και Μπάλλα, που θα συμμετάσχουν στην ημερίδα του ΣΕΦ στις 4 Φεβρουαρίου.

Η 4η στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στα 10.000 μ., Μαρία Κάσσου θα προετοιμαστεί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, καθώς ταλαιπωρήθηκε από μια τενοντίτιδα, που την κράτησε πίσω στην προετοιμασία.

Για το μεγάλο δρομικό γεγονός της Άνοιξης, τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, θα προετοιμαστεί ο πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαραθωνίου του 2023, Παναγιώτης Καραΐσκος. Πρόκειται για τον πολυνίκη στο Πανελλήνιο Ημιμαραθωνίου με πέντε επικρατήσεις, τον αθλητή που θα διεκδικήσει και φέτος να περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού. Ο Καραΐσκος αναμένεται να συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος