fbpx

Συνεχίζει στο Ρίνο η Στεφανίδη, ελληνικές παρουσίες στη Σόφια

Η Στεφανίδη στο Παγκόσμιο

Στο Ρίνο της Νεβάδα θα συνεχίσει τις προσπάθειές της η Κατερίνα Στεφανίδη, που θα αγωνιστεί σε υψηλού επιπέδου αγώνα στο επί κοντώ τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/1). Η Ολυμπιονίκης του 2016 θα πραγματοποιήσει το δεύτερο αγώνα της στη σεζόν, μετά το άλμα στα 4,57μ στη Φλόριντα.

Η Ελληνίδα άλτρια του Μίτσελ Κρίερ θα κάνει τον πρώτο της αγώνα με ολόκληρη τη φόρα, αλλά και με δικά της κοντάρια, μιας και στη Φλόριντα αγωνίστηκε με δανεικά. Στην αρένα του Pole Vault Summit θα βρεθούν πολλά δυνατά ονόματα, και αυτό θα της αυξήσει τον πήχη δυσκολίας.

Εκεί θα βρεθεί η κάτοχoς του τελευταίου Ολυμπιακού τίτλου, Κέιτ Μουν, αλλά και η δεύτερη στη διοργάνωση του 2016, Σάντι Μόρις. Αμφότερες θα κάνουν ντεμπούτο για το 2024, σε αντίθεση με την Ανίκα Νιούελ που αγωνίστηκε στη Φλόριντα, κι’ έκανε παρόμοιο άλμα με την Κατερίνα (4,57μ).

Ελληνικές παρουσίες θα υπάρχουν και στο μίτινγκ της Σόφιας, αύριο Σάββατο (13/1). Στα 60μ θα αγωνιστούν οι Δήμητρα Τσουκαλά και Βασίλης Παπαμαργαρίτης, ενώ στο ίδιο αγώνισμα θα συμμετάσχει και οι Παναγιώτης Τριβυζάς, Θοδωρής Βροντινός και Ζωή Τραγουστή.

Τους αγώνες του για φέτος θα ξεκινήσει ο πρωταθλητής της κατηγορίας U20 Πέτρος Παπαγιάννης, που θα συμμετάσχει τόσο στα 200μ, όσο και στα 400μ. Στα 800 μ. έχει δηλωθεί ο Γιώργος Ματζαρίδης, ενώ σε αγώνα της σειράς Perche Elite Tour στη Γαλλία θα λάβει μέρος και η Αριάδνη Αδαμοπουλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος